Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №44 від 30.06.2023 р. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до Президента України та Верховної Ради України щодо перевірок і штрафів для бізнесу.

30 Червень 2023

Рішення №44 від 30.06.2023 р. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до Президента України та Верховної Ради України щодо перевірок і штрафів для бізнесу.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тридцять третя сесія                                                             Восьмого скликання        

30.06.2023                                                                                                 №44

Про звернення депутатів Андрушівської

міської ради до Президента України та

Верховної Ради України щодо

перевірок і штрафів для бізнесу

Керуючись ст.ст.26, 49, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення голови депутатської фракції «Європейська Солідарність» Андрушівської міської ради восьмого скликання         Пашинської Т.В. та рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Схвалити текст звернення депутатів Андрушівської міської ради до Президента України та Верховної Ради України щодо перевірок і штрафів для малого і середнього бізнесу під час війни (додається).

2. Доручити міському голові Галині БІЛЕЦЬКІЙ підписати звернення. 3. Начальнику загального відділу Андрушівської міської ради     Гриневич М.С. оформити звернення у відповідності до вимог законодавства та забезпечити його надіслання до Президента України та Верховної Ради України.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Дмитро Ткаченко) та секретаря міської ради Ольгу Прокопенко.

Міський голова                                                                       Галина БІЛЕЦЬКА   

Додаток

                                                                       до рішення тридцять третьої сесії

                                                                       Андрушівської міської ради

восьмого скликання

                                                                       від 30.06.2023 року №44

ЗВЕРНЕННЯ

депутатів Андрушівської міської ради восьмого скликання до

Президента України та Верховної Ради України

Андрушівська міська рада виступає категорично проти повернення перевірок і штрафів для малого і середнього бізнесу під час війни.

Урядовий законопроект №8401, прийнятий 29 травня з мінімальною перевагою лише в 2 голоси у І читанні – це спроба повернути Україну на шлях вседозволеності перевіряючих органів, нової хвилі корупції і безправ’я підприємців.

Ми маємо захистити малий і середній бізнес, який створює робочі місця, дозволяючи українцям отримувати зарплату, а не соціальну допомогу від держави.

Ми просимо продовжити мораторій на проведення перевірок для малого і середнього бізнесу – як мінімум, до кінця війни.

Ми просимо від держави не застосовувати до приватних підприємців і малих підприємств штрафів за порушення використання реєстраторів розрахункових операцій – як мінімум, до кінця війни.

Не заважайте працювати 2 млн. українських підприємців. Не заважайте їм створювати робочі місця і сплачувати зарплати. Тільки це може гарантувати сплату податків і наповнення державного і місцевих бюджетів – але аж ніяк не здирництво і корупція перевіряючих органів.

За дорученням депутатів Андрушівської міської ради восьмого скликання

Міський голова                                                                       Галина БІЛЕЦЬКА