Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №42 від 30.06.2023 р. Про внесення змін до рішення тридцять першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 28.04.2023р. № 46 «Про продовження оренди земельної ділянки водного фонду та розташованим на ній водним об’єктом Гончаруку М.О., Гончаруку О.В.».

30 Червень 2023

Рішення №42 від 30.06.2023 р. Про внесення змін до рішення тридцять першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 28.04.2023р. № 46 «Про продовження оренди земельної ділянки водного фонду та розташованим на ній водним об’єктом Гончаруку М.О., Гончаруку О.В.».

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тридцять третя сесія                                                           Восьмого скликання

30.06.2023                                                                                                   №42

Про внесення змін до рішення тридцять першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 28.04.2023р. № 46 «Про продовження оренди земельної ділянки водного фонду та розташованим на ній водним обєктом Гончаруку М.О., Гончаруку О.В.»

          Заслухавши інформацію начальника відділу земельних відносин та екології, взявши до уваги фіксовану середньозважену величину орендної плати з урахуванням коефіцієнта індексації, яка у 2023 році становить 189,7 грн за 1 га, враховуючи рекомендації постійної комісії, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Податковим кодексом України, Водним кодексом України, міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Внести зміни до рішення тридцять першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 28.04.2023 року №46 «Про продовження оренди земельної ділянки водного фонду та розташованим на ній водним об’єктом Гончаруку М.О., Гончаруку О.В.» а саме: в пункті 3 даного рішення цифру «3374,29» замінити на цифру «6401,03».

2. Зобов’язати громадян Гончарука Максима Олександровича, Гончарука Олександра Вікторовича в місячний термін після прийняття рішення міської ради укласти додаткову угоду до договору оренди земельної ділянки в комплексі з розташованим на ній водним обє’ктом від 31.05.2023 р. та провести її державну реєстрацію, у порядку передбаченому чинним законодавством.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та секретаря ради Прокопенко О.В.

Міський голова                                                                          Галина БІЛЕЦЬКА