Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №4 від 26.11.2021 р. Про внесення змін до рішення сьомої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання №11 від 23.04.2021 «Про включення об’єктів нерухомого майна Андрушівської міської територіальної громади до Переліку першого та другого типу»

26 Листопад 2021

Рішення №4 від 26.11.2021 р. Про внесення змін до рішення сьомої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання №11 від 23.04.2021 «Про включення об’єктів нерухомого майна Андрушівської міської територіальної громади до Переліку першого та другого типу»

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКАРАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

П’ятнадцята сесія

Восьмого скликання

26.11.2021

№4

Про внесення змін до рішення сьомої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання №11 від 23.04.2021 «Про включення об’єктів нерухомого майна Андрушівської міської територіальної громади до Переліку першого та другого типу»

Відповідно до ст.26, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», з метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, майнових відносин між орендодавцями та орендарями щодо господарського використання майна, що перебуває в комунальній власності Андрушівської міської територіальної громади, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин міська рада,

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до пункту 1 рішення сьомої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання №11 від 23.04.2021 «Про включення об’єктів нерухомого майна Андрушівської міської територіальної громади до Переліку першого та другого типу», доповнивши Перелік першого типу об’єктів комунального майна Андрушівської міської територіальної громади для передачі майна в оренду через проведення аукціону наступним:

орендодавець (балансоутримувач) – комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Андрушівської міської ради, частина нежитлової будівлі, площею 92,2 кв.м, що знаходиться за адресою м.Андрушівка,
вул. Зазулінського, 5, Житомирської області;

орендодавець – Андрушівська міська рада, частина нежитлової будівлі, площею 19,9 кв.м, що знаходиться за адресою: с.Нехворощ, вул.Центральна, 26Б, Житомирської області;

орендодавець – Андрушівська міська рада, нежитлова будівля, площею 217,5 кв.м, що знаходиться за адресою: с.Городківка, вул.Романівського, 26Б, Житомирської області.

2. Відділу комунального майна, містобудування та архітектури Андрушівської міської ради оприлюднити зміни до Переліку першого типу згідно вимог законодавством України.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА