Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №39 від 28.04.2023 р. Про відмову в наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Поліщук П.М.

28 Квітень 2023

Рішення №39 від 28.04.2023 р. Про відмову в наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Поліщук П.М.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тридцять перша сесія                                                                     Восьмого скликання

28.04.2023                                                                                                                                     №39

Про відмову в наданні дозволу на розробку технічної

документації із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на

місцевості) з метою передачі у власність Поліщук П.М.

          Розглянувши заяву громадянки Поліщук Поліни Миколаївни, жительки с.Гальчин, вул.Заводська, 22, іден.номер 3997606104 про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд загальною площею 0,12 га в с.Гальчин, вул.Заводська, 22, враховуючи рішення виконкому Гальчинської сільської ради від 30.08.1996 року №63 в частині передачі у приватну власність Дяченку Леоніду Михайловичу земельної ділянки загальною площею 0,13 га, рекомендації постійної комісії та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 122 Земельного кодексу України, міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Відмовити Поліщук Поліні Миколаївні в наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд загальною площею 0,12 га в  с.Гальчин, вул.Заводська, 22, в зв’язку з тим, що дана земельна ділянка передана у власність Дяченку Леоніду Михайловичу.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та секретаря ради Прокопенко О.В.

Міський голова                                                                            Галина БІЛЕЦЬКА