Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №38 від 29.03.2024 р. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Крошку О.Г.

29 Березень 2024

Рішення №38 від 29.03.2024 р. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Крошку О.Г.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок третя сесія                                                                        Восьмого скликання

29.03.2024                                                                                                 №38

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

з метою передачі в оренду Крошку О.Г.

         Розглянувши заяву громадянина Крошка Олександра Герасимовича, жителя м.Андрушівка, вул.—–, іден.номер —— про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд загальною площею 0,0665 га в м.Андрушівка, вул.—–, враховуючи витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку НВ—– від 12.02.2024 року, рекомендації постійної комісії та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 93, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про державний земельний кадастр», «Про оренду землі», міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Затвердити Крошку Олександру Герасимовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м.Андрушівка, вул.—–, загальною площею 0,0665 га.

2. Передати громадянину Крошку Олександру Герасимовичу в оренду терміном на 10 (десять) років земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд загальною площею      0,0665 га в м.Андрушівка, вул.—–, кадастровий номер —–.

3. Орендну плату за використання земельної ділянки встановити в розмірі 3(три) відсотки нормативної грошової оцінки.

4. Громадянину Крошку Олександру Герасимовичу в місячний термін провести оформлення права оренди на дану земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Петро РУДЮК) та секретаря ради Ольгу ПРОКОПЕНКО.

Міський голова                                                                     Галина БІЛЕЦЬКА