Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №38 від 28.04.2023 р. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Олішевському М.І.

28 Квітень 2023

Рішення №38 від 28.04.2023 р. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Олішевському М.І.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тридцять перша сесія                                                               Восьмого скликання

28.04.2023                                                                                                                                  №38

Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

з метою передачі в оренду Олішевському М.І.

             Розглянувши заяви громадянина Олішевського Миколи Івановича, жителя м.Житомир, вул.Покровська, 135, кв.28, іден.номер 3112219975 про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду орієнтовною площею 1,8 га в с.Нехворощ, вул.Польова-Андрія Зайця, враховуючи викопіювання з кадастрової карти (плану), Інформацію щодо земельної ділянки що надана Державним кадастровим реєстратором Відділу в Андрушівському районі ГУ Держгеокадастру у Житомирській області №32-6-0.20-1199/161-20 від 04.03.2020 року та рекомендації постійної комісії, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 122, 123 Земельного кодексу України, міська рада
 

ВИРІШУЄ:

1.Відмовити громадянину Олішевському Миколі Івановичу в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду орієнтовною площею 1,8 га в с.Нехворощ, вул.Польова-Андрія Зайця, в зв’язку з невідповідністю вимогах законів (в заяві не зазначено цільове призначення земельної ділянки).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та секретаря ради Прокопенко О.В.

Міський голова                                                                            Галина БІЛЕЦЬКА