Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №38 від 18.02.2022 р. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування

18 Лютий 2022

Рішення №38 від 18.02.2022 р. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 18 лютого 2022 р.

№38

Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування

Відповідно до пп. 4 п.б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання статті 5 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», пунктів 22, 24 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дітей», розглянувши подання служби у справах дітей Андрушівської міської ради про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування ——–народження в зв’язку з тим, що її мати, Жабінська Світлана Казимирівна визнана недієздатною (рішення Андрушівського районного суду Житомирської області від 30.12.2021 року, справа № 272/626/21), батько дитини, Жабінський Віктор Олександрович, записаний відповідно до частини першої ст.135 Сімейного кодексу України (повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про народження № 00034634980 виданий 18.01.2022 Андрушівським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Бердичівському районі Житомирської області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції м.Хмельницький), та влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування в сімейні форми виховання, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування малолітній  ——– року народження та влаштувати її в сімейні форми виховання.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА