Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №37 від 29.03.2024 р. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Табун Л.М.

29 Березень 2024

Рішення №37 від 29.03.2024 р. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Табун Л.М.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


 

АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок третя сесія                                                                        Восьмого скликання

29.03.2024                                                                                                №37

Про затвердження проєкту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

з метою передачі в оренду Табун Л.М.

         Розглянувши заяву громадянки Табун Лариси Миколаївни, жительки с.Гальчин, вул. —–, іден.номер —– про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею   0,30 га в м.Андрушівка, пров.—–, враховуючи витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку НВ——від            13.12.2023 року, рекомендації постійної комісії та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 93, 122, 124, 126 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Затвердити Табун Ларисі Миколаївні проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки за межами населеного пункту  м.Андрушівка, пров.—–, загальною площею 0,30 га.

2. Передати Табун Ларисі Миколаївні в оренду терміном на 7 (сім) років земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 0,30 га, кадастровий номер —–.

3. Орендну плату за використання земельних ділянок встановити в розмірі 12 (дванадцять) відсотків  нормативної грошової оцінки.

4. Табун Ларисі Миколаївні в місячний термін провести оформлення права оренди на дані земельні ділянки відповідно до чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Петро РУДЮК) та секретаря ради Ольгу ПРОКОПЕНКО.

Міський голова                                                                     Галина БІЛЕЦЬКА