Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №37 від 24.03.2023 р. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування Свято-Миколаївській парафії УПЦ (ПЦУ)

24 Березень 2023

Рішення №37 від 24.03.2023 р. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування Свято-Миколаївській парафії УПЦ (ПЦУ)

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тридцята сесія                                                                           Восьмого скликання

24.03.2023                                                                                                                               №37

Про затвердження технічної документації із землеустрою

щодо інвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування Свято-Миколаївській парафії УПЦ (ПЦУ)

          Розглянувши клопотання громади Свято-Миколаївського храму УПЦ(ПЦУ), с.Лісівка, вул.Першого Травня, 89, іден.код 26556686 про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земельної ділянки з передачею в постійне користування загальною площею 0,40га для будівництва та обслуговування будівель релігійних організацій в с.Лісівка, вул.Центральна (Першого Травня), 89, враховуючи витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку НВ——– від 06.03.2023року, рекомендації постійної комісії та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 92, 126, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про державний земельний кадастр», міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій в с.Лісівка, вул.Центральна,89, загальною площею 0,40 га.

2. Передати Свято-Миколаївській парафії Української Православної Церкви (Православної Церкви України) в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій земельну ділянку загальною площею 0,40 га, кадастровий номер ——–.

3. Свято-Миколаївській парафії Української Православної Церкви (Православної Церкви України) провести оформлення речового права на дану земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та секретаря ради Прокопенко О.В.

Міський голова                                                                            Галина БІЛЕЦЬКА