Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №313 від 14.12.2021 р. Про порушення клопотання щодо присвоєння почесного звання “Заслужений працівник фізичної культури і спорту України”

14 Грудень 2021

Рішення №313 від 14.12.2021 р. Про порушення клопотання щодо присвоєння почесного звання “Заслужений працівник фізичної культури і спорту України”

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 14 грудня 2021 р.

№313

Про порушення клопотання щодо присвоєння почесного звання “Заслужений працівник фізичної культури і спорту України”

Керуючись статтею  39 Закону  України «Про  місцеве  самоврядування  в Україні»,  Положенням  про почесні звання України, затвердженого Указом Президента України від 29.06.2001 року «Про почесні звання України» (зі змінами, внесеними Указами від 21.08.2004 року № 963, від 28.07.2008 року № 674 і від 02.07.2016 року № 284), відповідно до клопотання Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи міської ради «Про присвоєння почесного звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» від 13.12.2021 №70, враховуючи вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, підготовку і виховання спортсменів високого класу, створення сприятливих умов для ведення здорового способу життя, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Порушити клопотання перед Житомирської обласною державною адміністрацією для внесення відповідного подання Президентові України про присвоєння почесного звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» тренеру-викладачу Андрушівської ДЮСШ міської ради Затилюку Григорію Петровичу.
  2. Відділу освіти, молоді та спорту міської ради (Рудюк С.О.) підготувати нагородний лист для представлення до відзначення державною нагородою України Затилюка Г.П.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА