Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №309 від 14.12.2021 р. Про фонд житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та надання у користування житлового приміщення

14 Грудень 2021

Рішення №309 від 14.12.2021 р. Про фонд житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та надання у користування житлового приміщення

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 14 грудня 2021 р.

№309

Про фонд житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та надання у користування приміщення

Відповідно до ст. 30, ч.1 ст.52, ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Житлового кодексу України, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 04.10.2017 № 769 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України», постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 року № 582 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» (далі-Порядок), враховуючи протокол  комісії з розподілу та надання житлового приміщення для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб від 10.12.2021 року № 2  з метою впорядкування надання та користування житловими приміщеннями з фонду житла для тимчасового проживання, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Включити до фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб,а саме:
    • двохкімнатну квартиру по вул. Івана Франка 67, кв.73, м. Андрушівка,Бердичівський р-н,  Житомирська обл., ( загальною площею – 49,9 кв.м., в тому числі житловою – 28,1 кв.м);
    • трьохкімнатну квартиру по вул. Зозулінського, 20, кв.28, , м.Андрушівка, Бердичівський р-н, Житомирська обл., ( загальною площею – 65,6 кв.м., в тому числі житловою – 41,4 кв.м).
  2. Надати безоплатно у тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам та членам їх сімей:
    • Вільчинській Ірині Володимирівні, склад сім’ї 1 особи, на строк один рік з дати підписання договору користування, двокімнатну квартиру по вул. Івана Франка 67, кв.73, м. Андрушівка,Бердичівський р-н, Житомирська обл, загальною площею – 49,9 кв.м., в тому числі житловою- 28,1 кв.м.,
    • Адяковій Наталії Юріївні, склад сім’ї 3 особи, на строк один рік з дати підписання договору користування, двокімнатну квартиру по вул. Зозулінського 20, кв.28, м. Андрушівка, Бердичівський р-н, Житомирська обл, загальною площею – 65,6 кв.м., в тому числі житловою- 41,4 кв.м. з можливістю продовження на наступний строк у разі відсутності змін у їх статусі та якщо вони не набули іншого місця проживання.
  3. Відповідальній особі за ведення квартирного обліку у виконавчому комітеті Андрушівської міської ради Самборській А.О. видати ордер на вселення в житлове приміщення за формою згідно з додатком 2 до  Порядку.
  4. Передати безоплатно на баланс КП АМР «Комсервіс»:
    • двокімнатну квартиру по вул. Івана Франка 67, кв.73, м.Андрушівка,Бердичівський р-н, Житомирська обл, загальною площею – 49,9 кв.м., в тому числі житловою- 28,1 кв.м.
    • трьохкімнатну квартиру по вул.Зозулінського, 20, кв.28, м.Андрушівка, Бердичівський р-н, Житомирська обл., загальною площею – 65,6 кв.м, в тому числі – 41,4 кв.м., для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
  5. Делегувати директору  КП АМР «Комсервіс» Ольховичу С.Й. право укласти договір на тимчасове проживання з Вільчинською Іриною Володимирівною та Адяковою Наталією Юріївною, після представлення останніми ордера, за формою, встановленою наказом Держжитлокомунгоспу від 14 травня 2004 р. № 98, за адресою: вул. Івана Франка 67, кв. 73, м.Андрушівка, Бердичівський р-н, Житомирська обл., та вул.Зозулінського, 20 кв.28, .Андрушівка, Бердичівський р-н, Житомирська обл., терміном на один рік.
  6. Директору  КП АМР «Комсервіс» Ольховичу С.Й. скласти акт стану житлового приміщення та приймання-передачі житлового приміщення з описом (за наявності майна) житлового приміщення, твердого інвентарю, меблів та м’якого інвентарю, що здається в наймання, та його обладнання за формою згідно з додатком 3 до Порядку.
  7. Після закінчення встановленого строку тимчасового проживання та наявності змін, що спричинили внутрішнє переміщення, або обставин, що раніше існували, або з підстав дострокового припинення права на користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним  особам:
    • Вільчинській Ірині Володимирівні;
    • Адяковій Наталії Юріївні та членам їх сімей зобов’язані звільнити надане житлове приміщення.
  8. Контроль за виконанням даного  рішення покласти на заступника міського  голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Повний текст додатків доступний в оригінальному документі за посиланням зверху