Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №305 від 14.12.2021 р. Про клопотання про присвоєння почесного звання «Мати-героїня»

14 Грудень 2021

Рішення №305 від 14.12.2021 р. Про клопотання про присвоєння почесного звання «Мати-героїня»

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 14 грудня 2021 р.

№305

Про клопотання про присвоєння почесного звання «Мати-героїня»

Відповідно до ст. 39, ст. 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України «Про державні нагороди»,  п.12  Положення про почесні звання України, затвердженого Указом Президента України від 29 червня 2001 року № 476/2001, розглянувши заяву багатодітної матері Дзюмаги Тетяни Анатоліївни, яка претендує на присвоєння їй почесного звання України  «Мати-героїня», та представлені матеріали, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання  дітей  у  сім’ї,  створення сприятливих  умов для здобуття дітьми освіти,  розвитку їх творчих здібностей,  формування  високих  духовних  і  моральних  якостей, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є :

  1. Підняти перед Бердичівською районною державною адміністрацією клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» багатодітній жінці гр. Дзюмазі Тетяні Анатоліївні, —– р.н., проживаючій в с. ——-, яка народила і виховала п’ятеро дітей.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на відділ соціального захисту та охорони здоров’я апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА