Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №304 від 14.12.2021 р. Про демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд та створення комісії для складання акта зовнішнього огляду (акта демонтажу) тимчасових споруд

14 Грудень 2021

Рішення №304 від 14.12.2021 р. Про демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд та створення комісії для складання акта зовнішнього огляду (акта демонтажу) тимчасових споруд

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 14 грудня 2021 р.

№304

Про демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд та створення комісії для складання акта зовнішнього огляду (акта демонтажу) тимчасових споруд

Відповідно до Цивільного кодексу України, Земельного кодексу України, підпункту 7 пункту “а” частини першої статті 30, статей 59, 73 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законів України “Про регулювання містобудівної діяльності”, “Про благоустрій населених пунктів”, з урахуванням наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 р. № 244 “Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності”, Правил благоустрою міста Андрушівка, затверджених рішенням Андрушівської міської ради VI скликання на 22 сесії від 14.11.2012 р., беручи до уваги доповідну записку інспектора з благоустрою комунального підприємства Андрушівської міської ради АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ Пашинської Т.В. від 06.12.2021 № б\н, з метою впорядкування території м.Андрушівка, демонтажу самовільно встановлених тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності без отримання паспорта прив’язки, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Інформацію інспектора з благоустрою комунального підприємства Андрушівської міської ради АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ Пашинської Т.В. взяти до відома.
  2. Власникам тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, які самовільно без паспорта прив’язки тимчасової споруди розмістили їх на об’єктах благоустрою міста Андрушівка на розі вулиць Зазулінського – Корольова (за автостанцією) до 01 березня 2022 року добровільно провести їх демонтаж та вивезення із даної території.
  3. У разі відмови власниками ТС добровільно їх демонтувати, комунальному підприємству Андрушівської міської ради АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ із 01.03.2022 року здійснити демонтаж 84 тимчасових споруди для провадження підприємницької діяльності за адресою: ріг вулиць Зазулінського – Корольова (за автостанцією) у місті Андрушівка,  відповідно до пункту 6.9.2. Правил благоустрою міста Андрушівка.
  4. Створити комісію для складання акта зовнішнього огляду (акта демонтажу) тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, та затвердити її склад, додається.
  5. Затвердити форму акта зовнішнього огляду (акта демонтажу) тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, додається.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Повний текст додатків доступний в оригінальному документі за посиланням зверху