Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №302 від 14.12.2021 р. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна

14 Грудень 2021

Рішення №302 від 14.12.2021 р. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 14 грудня 2021 р.

№302

Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна

Керуючись ст. 181, 182, 190, 316, 319, 325, 328, 334, 380 ЦК України, пп.11 п. “а” ст. 37, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26-3, 26-5Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, Порядком присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 липня 2021 р. № 690, розглянувши заяву гр. Яровенко Тетяни Борисівни, і.п.н. ——, від 29.11.2021 року про зміну адреси комплексу, цілісного майнового комплексу, що складається з будівель за планом: ——, із номера — на номер — по вул. —-  у місті —- Бердичівського району Житомирської області, договір купівлі-продажу комплексу, цілісного майнового комплексу від — року під номером — по вул. —  у місті —, Житомирської області (далі-договір), Витяг про державну реєстрацію прав виданого КП “БМБТІ” Житомирської обласної ради від —- р. № —, реєстраційний номер —, враховуючи той факт, що виявлено невідповідність адреси у договорі фактичному розташування комплексу, цілісного майнового комплексу земельній ділянці кадастровий номер —-, а також те, що під номером — по вул. — у м. —- у ДРРПНМ зареєстровано інший об’єкт нерухомого майна реєстраційний номер —–, який належить гр. —-., виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Змінити адресу об’єкта нерухомого майна (комплексу, цілісного майнового комплексу), який належить гр. Яровенко Тетяні Борисівні, а саме: реквізит адреси номер — (—) замінити на номер будинку — (—-) по вул. —  у місті —, Житомирської області.
  2. Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури (Комінарець А.О.) забезпечити внесення інформації про зміну реквізиту адреси об’єкта нерухомого майна до реєстру адрес, та спільно із провідним спеціалістом з питань надання адміністративних послуг Кременчук Т.Л. направити копію даного рішення до відділу реєстру виборців Бердичівської РДА.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА