Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №301 від 14.12.2021 р. Про надання згоди на розміщення телекомунікаційного обладнання ТОВ «лайфселл»

14 Грудень 2021

Рішення №301 від 14.12.2021 р. Про надання згоди на розміщення телекомунікаційного обладнання ТОВ «лайфселл»

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 14 грудня 2021 р.

№301

Про надання згоди на розміщення телекомунікаційного обладнання  ТОВ «лайфселл»

Керуючись підпунктом 18 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про доступ до об’єктів будівництва, траспорту, електроенергетики», Правилами надання доступу до інфраструктури об’єкта будівництва, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2018 року №610, Указом Президента України від 08.07.2019 №497 «Про деякі заходи з покращення доступу до мобільного Інтернету», розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «лайфселл» від 03.12.2021 про надання згоди на розміщення телекомунікаційного обладнання ТОВ «лайфселл» на об’єкті нерухомого майна комунальної власності Андрушівської міської ради, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Надати згоду на розміщення телекомунікаційного обладнання ТОВ «лайфселл» на об’єктах нерухомого майна комунальної власності Андрушівської міської ради, а саме на:
    1. Будівлі розташованій за адресою: Житомирська обл., с. Зарубинці, вул. Першотравнева, 55 А;
  2. Зобовֹ’язати ТОВ «лайфселл»:
    1. Погодити схему розміщення телекомунікаційного обладнання з балансоутримувачами вищевказаного майна комунальної власності з урахуванням санітарно-епідеміологічних норм.
    2. Виготовити проектно-кошторисну документацію в ліцензованій проектній організації на розміщення телекомунікаційного обладнання на майні комунальної власності Андрушівської міської ради, зазначеному у пункті 1 даного рішення, та подати її на розгляд і затвердження виконавчого комітету.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА