Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №30 від 24.03.2023 р. Про припинення права оренди та передачу в оренду невитребувані земельні ділянки (паї) ФГ «МАВ-2007»

24 Березень 2023

Рішення №30 від 24.03.2023 р. Про припинення права оренди та передачу в оренду невитребувані земельні ділянки (паї) ФГ «МАВ-2007»

Оригінальний файл з текстом поіменне голосування: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тридцята сесія                                                                        Восьмого скликання

24.03.2023                                                                                                                             №30

Про припинення права оренди та передачу в оренду

невитребувані земельні ділянки (паї) ФГ «МАВ-2007»

          Розглянувши клопотання ФГ «МАВ-2007» с.Нова Котельня, вул.—-, код ЄДРПОУ —– про перегляд договорів оренди  невитребуваних земельних ділянок (паїв) по реформованому КСП «Колос» за межами населеного пункту с.Н.Котельня, враховуючи Витяги з Державного земельного кадастру про земельні ділянки, рекомендації постійної комісії та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 93,122 Земельного кодексу України, ст.ст.5, 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», Законом України «Про оренду землі», міська рада

ВИРІШУЄ:

1.Припинити ФГ «МАВ-2007» право оренди на невитребувані земельні ділянки (паї), які були надані для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Н.Котельня загальною площею 29,0685 га в тому числі:

———-

2. Передати ФГ «МАВ-2007» в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребувані земельні ділянки (паї) загальною площею 29,0682 га, які розташовані за межами населеного пункту с.Н.Котельня по реформованому КСП «Колос», а саме:

————

3.Встановити термін оренди на ці земельні ділянки до дня державної реєстрації права власності на таку земельну ділянку, але не більше чим на 10 (десять) років.

4. Орендну плату за використання земельної ділянки встановити в розмірі 12(дванадцять) відсотків нормативної грошової оцінки.

5. ФГ «МАВ-2007» в місячний термін провести оформлення права оренди на дані земельні ділянки відповідно до чинного законодавства.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та секретаря ради Прокопенко О.В.

Міський голова                                                                            Галина БІЛЕЦЬКА