Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №3 від 21.01.2022 р. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 19.02.2021 р. № 47 Про утворення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради, затвердження її персонального складу та Положення

21 Січень 2022

Рішення №3 від 21.01.2022 р. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 19.02.2021 р. № 47 Про утворення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради, затвердження її персонального складу та Положення

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 21 січня 2022 р.

№3

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 19.02.2021 р. № 47 “Про утворення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради, затвердження її персонального складу та Положення”

Керуючись Конституцією України, Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про освіту», «Про соціальні послуги», «Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю», постанов Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 р. № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язані із захистом прав дітей», керуючись наказом Міністерства соціальної політики від 30.12.2020 № 868 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо організації та забезпечення діяльності територіальної громади у сферах соціального захисту населення та захисту прав дітей», з метою сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Внести до рішення виконкому від 19.02.2021 р. № 47 “Про утворення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради, затвердження її персонального складу та Положення” такі зміни:
    1. додаток до рішення яким визначено персональний склад комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андрушівської  міської ради викласти у такій редакції: додається.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ДЕМЧЕНКА.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Повний текст додатків доступний в оригінальному файлі за посиланням вище