Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №3 від 28.01.2022 р. Про внесення змін до рішення 12 сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 01.10.2021 №4 “Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Андрушівської міської територіальної громади”

28 Січень 2022

Рішення №3 від 28.01.2022 р. Про внесення змін до рішення 12 сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 01.10.2021 №4 “Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Андрушівської міської територіальної громади”

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сімнадцята сесія

Восьмого скликання

28.01.2022

№3

Про внесення змін до рішення дванадцятої  сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 01.10.2021 №4 «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Андрушівської міської територіальної громади»

Керуючись п.42 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська  рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення дванадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 01.10.2021 №4 «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Андрушівської міської територіальної громади» виклавши пункти 4-8 в новій редакції та доповнивши дане рішення пунктами 9,10:

«п.4. Встановити вимоги до персонального складу робочої групи, як тимчасово консультативно-дорадчого органу, що забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану, та строки приймання заявок на участь у робочій групі ( не менше як 10 робочих днів з дня публікації даного рішення на веб-сайті міської ради);

п.п.4.1. У складі робочої групи має бути не менш як п’ять осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів (складається з представників міської ради, виконавчих органів міської ради, органів державної влади,  державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін);

п.п.4.2. У персональному складі робочої групи частка членів, що представляють міську раду та виконавчий орган міської ради не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа;

п.п.4.3. Забезпечити участь у робочій групі принаймні одного представника від кожного з населених пунктів, розташованих на території Андрушівської територіальної громади, який не є співробітником виконавчого органу (допускається представлення одним членом робочої групи інтересів кількох суміжних сіл територіальної громади).

п.5 Визначити строки проведення підготовчих процедур розроблення  Комплексного плану з формування завдання на розроблення Комплексного плану – 4квартал 2021- 1 квартал 2022.

п.6 Розробити Комплексний план просторового розвитку території Андрушівської міської територіальної громади (далі-Комплексний план). Строки виконання – 2022-2024.

п.7. Відділу інформаційних технологій та інформації міської ради (Казмірчук В.А.) забезпечити оприлюднення даного рішення у місцевих засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті  Андрушівської міської  ради.

п.8. Замовником розроблення Комплексного плану визначити Андрушівську міську  раду (далі-Замовник).

п.9  Звернутися до Житомирської обласної державної адміністрації, щодо надання субвенції з державного бюджету  на розроблення Комплексного плану.

п.10 Визначити пропоновані індикатори та їх значення розроблення містобудівної документації:

  1. площа територіальної громади  (кв. км.);
  2. чисельність населення громади (кількість осіб);
  3. кількість населених пунктів у складі громади (одиниць);
  4. розподіл території за функціональним призначенням (га.);
  5. потужність об’єктів обслуговування (місткість);
  6. наявність робочих місць (кількість одиниць);
  7. площа житлового фонду (кв. м.);
  8. протяжність автомобільних доріг з твердим покриттям (км.)».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (П.М.Рудюк) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА