Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №29 від 29.03.2024 р. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Лебединці, вул.Центральна, 15).

29 Березень 2024

Рішення №29 від 29.03.2024 р. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Лебединці, вул.Центральна, 15).

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


 АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок третя сесія                                                                           Восьмого скликання

29.03.2024                                                                                                   №29

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Андрушівському МСТ (с.Лебединці, вул.Центральна, 15)

         Розглянувши клопотання Андрушівського міського споживчого товариства, м.Андрушівка, вул.Корольова, 14, код ЄДРПОУ 01750401 про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки з метою передачі в оренду, на якій розташовано будівлю магазину №36 загальною площею 0,1598 га в с.Лебединці, вул.Леніна, 15, враховуючи свідоцтво про право власності від 26.12.2002 року, реєстраційний напис від 29.12.2002 року, державний акт на право постійного користування землею ЖТ 01-15 №000040, рекомендації постійної комісії та керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 93, 122, п.2 ст.134 Земельного кодексу України, ст.ст.19, 55 Закону України «Про землеустрій», міська рада

ВИРІШУЄ:

1. Надати дозвіл Андрушівському міському споживчому товариству на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі загальною площею 0,1598 га с.Лебединці, вул.Центральна (Леніна), 15.

2. Дозволити Адрушівському МСТ замовити та виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Петро РУДЮК) та секретаря ради Ольгу ПРОКОПЕНКО.

Міський голова                                                                     Галина БІЛЕЦЬКА