Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №262 від 22.10.2021 р. Про присвоєння поштової адреси земельної ділянки

22 Жовтень 2021

Рішення №262 від 22.10.2021 р. Про присвоєння поштової адреси земельної ділянки

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 22 жовтня 2021 р.

№262

Про присвоєння поштової адреси земельної ділянки

Керуючись статтями 373, 374, 375 ЦК України, пп.11 п. “а” ст. 37, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомості у м. Андрушівка, затвердженого рішенням виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 08.05.2013 року № 45, розглянувши заяву гр. Ціхона Андрія Павловича і.п.н. ——, від 21.10.2021 року про присвоєння адреси земельної ділянки площею 0,0032 га, з кадастровим номером ——– по вул. ——- у місті Андрушівка Бердичівського району Житомирської області, яка ним була придбана за договором дарування земельної ділянки від 23.02.2019 року №—-, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна згідно витягу з ДРРПНМ ———, із цільовим призначенням для будівництва індивідуальних гаражів, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

1. Присвоїти поштову адресу земельній ділянці кадастровий номер ——– у місті Андрушівка, Бердичівського району, Житомирської області, яка належить Ціхону Андрію Павловичу,  а саме:

Україна, Житомирська область, Бердичівський район, місто Андрушівка,  вулиця ———, номер —- (——).

2. Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури (Комінарець А.О.) забезпечити внесення інформації про присвоєння адреси земельної ділянки до реєстру адрес.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА