Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №26 від 26.02.2021 р. Про утворення комісії по розгляду земельних спорів та інших звернень, які потребують вивчення на місцевості на території Андрушівської міської територіальної громади

26 Лютий 2021

Рішення №26 від 26.02.2021 р. Про утворення комісії по розгляду земельних спорів та інших звернень, які потребують вивчення на місцевості на території Андрушівської міської територіальної громади

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

П’ята сесія Восьмого скликання

26.02.2021 №26

Про утворення комісії по розгляду земельних спорів та інших звернень, які потребують вивчення на місцевості на території Андрушівської міської територіальної громади

Відповідно до статей 12, 158, 159, 160, 161 Земельного кодексу України, керуючись пунктом  34 частини 1 статті 26, підпунктом 5 пункту «б» частини 1 статті 33 та частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про звернення громадян», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська рада

ВИРІШИЛА:         

  1. Створити комісію по розгляду земельних спорів та інших звернень, які потребують вивчення на місцевості на території Андрушівської міської територіальної громади та затвердити її склад, додається.
  2. Затвердити Положення про комісію по розгляду земельних спорів та інших звернень, які потребують вивчення на місцевості на території Андрушівської міської територіальної громади, додається.
  3. Делегувати виконавчому комітету Андрушівської міської ради повноваження щодо вирішення земельних спорів у порядку, визначеному цим рішенням.
  4. Скасувати  рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 03 лютого 2016 року № 8 Про створення комісії.
  5. Організацію виконання даного рішення покласти на начальника відділу земельних відносин та екології апарату ради та її виконкому.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Горкуна В.І..

Міський  голова Галина БІЛЕЦЬКА


Всі додатки можна знайти в оригінальному документі (посилання на початку сторінки).