Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №254 від 22.10.2021 р. Про передачу об’єкта комунального майна

22 Жовтень 2021

Рішення №254 від 22.10.2021 р. Про передачу об’єкта комунального майна

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 22 жовтня 2021 р.

№254

Про передачу об’єкта комунального майна

Керуючись частиною 1 статті 143 Конституції України, відповідно до статей 29, 40, 52 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні ”, враховуючи лист КП АМР АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ  щодо передачі з балансу Андрушівської міської ради на баланс КП АМР АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ  об’єкта комунального майна «Пам’ятник воїнам АТО», виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Передати безоплатно майно комунальної власності «Пам’ятник воїнам АТО» з балансу Андрушівської міської ради на баланс КП АМР АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ  для подальшого обслуговування майна.
  2. Створити комісію з приймання – передачі майна комунальної власності «Пам’ятника воїнам АТО» та затвердити її склад, додається.
  3. Комісії здійснити передачу об’єкта комунального майна «Пам’ятника воїнам АТО» відповідно до чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Текст додатків доступний у повній версії документу по посиланню вище.