Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №235 від 30.08.2024 р. Про створення та функціонування осередку для викладання навчального предмета «Захист України».

30 Серпень 2024

Рішення №235 від 30.08.2024 р. Про створення та функціонування осередку для викладання навчального предмета «Захист України».

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й    К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від 30 серпня  2024 р.                                                                                        № 235

Про  створення та функціонування осередку для викладання навчального предмета «Захист України» 

Керуючись підпунктом 1 пункту «а» частини 1 статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про національну безпеку України», «Про основи національного спротиву», Стратегією воєнної безпеки України, затвердженою Указом Президента України від 25.03.2021 № 121/2021, Стратегією національно-патріотичного виховання, затвердженою Указом Президента України від 18.05.2019 № 286/2019, Державним стандартом базової і повної загальної середньої освіти, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 23.11.2011 № 1392, наказом Міністерства освіти і науки України  від 22.05.2024 № 731 «Про затвердження особливостей використання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (за спеціальним фондом державного бюджету) для забезпечення викладання навчального предмета «Захист України», листом Міністерства освіти і науки України  від 12.07.2024 №1/12484-24 «Про створення та функціонування осередків для викладання навчального предмета «Захист України», розпорядження Житомирської  обласної військової  адміністрації від 23.08.2024 № 620 «Про розподіл залишку освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (за спеціальним фондом державного бюджету) для забезпечення викладання навчального предмета «Захист України», виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

1. Створити осередок для викладання навчального предмета «Захист України» (далі – Осередок) на базі  Андрушівського  ліцею № 2 Андрушівської міської ради.

2. Навчанням в Осередку охопити здобувачів освіти 10, 11 класів Гальчинського ліцею, Городківського ліцею, Зарубинецького ліцею, Нехворощанського ліцею, Яроповицького ліцею, Бровківського ліцею, Андрушівського ліцею № 1 та Андрушівського ліцею № 2. 

3. Директору Андрушівського ліцею № 2 Ларисі КОНДРАТЮК здійснити закупівлю засобів навчання та обладнання для створення осередку та провести організаційні заходи щодо вивчення предмета «Захист України» учнями 10-х та 11-х класів закладів загальної середньої об’єднаними групами на базі  Андрушівського ліцею № 2.

4. Директорам Гальчинського ліцею, Городківського ліцею, Зарубинецького ліцею, Нехворощанського ліцею, Яроповицького ліцею, Бровківського ліцею організувати підвезення учнів 10, 11 класів до  Андрушівського ліцею № 2 на навчання в Осередку.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ДЕМЧЕНКА.

Міський голова                                                                             Галина БІЛЕЦЬКА