Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №231 від 08.10.2021 р. Про фонд житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та надання у користування житлового приміщення

08 Жовтень 2021

Рішення №231 від 08.10.2021 р. Про фонд житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та надання у користування житлового приміщення

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 8 жовтня 2021 р.

№ 231

Про фонд житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та надання у користування житлового приміщення

Відповідно до ст. 30, ч.1 ст.52, ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Житлового кодексу України, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 04.10.2017 № 769 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України», постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 року № 582 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» (далі-Порядок), враховуючи висновок комісії, з метою впорядкування надання та користування житловими приміщеннями з фонду житла для тимчасового проживання, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ: 

  1. Включити до фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб двохкімнатну квартиру по вул. Радіщева 4, кв.5, м.Андрушівка, Житомирська обл., (загальною площею – 58,8 кв.м., в тому числі житловою – 35,8 кв.м.), додаток  додається.
  2. Надати безоплатно у тимчасове користування внутрішньо переміщеній особі та членам її сім’ї – Вязміній Марині Станіславівні, склад сім’ї 2 особи, на строк один рік з дати підписання договору користування, двокімнатну квартиру по вул.Радіщева 4, кв.5, м.Андрушівка, Житомирська обл., загальною площею – 58,8 кв.м., в тому числі житловою- 35,8 кв.м., з можливістю продовження на наступний строк у разі відсутності змін у їх статусі та якщо вони не набули іншого місця проживання.
  3. Відповідальній особі за ведення квартирного обліку у виконавчому комітеті Андрушівської міської ради Самборській А.О. видати ордер на вселення в житлове приміщення за формою згідно з додатком 2 до  Порядку.
  4. Передати безоплатно на баланс КП АМР «Комсервіс» двокімнатну квартиру по вул.Радіщева 4, кв.5, м.Андрушівка, Житомирська обл, загальною площею – 58,8 кв.м., в тому числі житловою – 35,8 кв.м. для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
  5. Делегувати директору  КП АМР «Комсервіс» Ольховичу С.Й. право укласти договір на тимчасове проживання з Вязміною Мариною Станіславівною, за формою, встановленою наказом Держжитлокомунгоспу від 14 травня 2004 р. № 98, після представлення останньою ордера, за адресою: вул.Радіщева 4, кв.5, м.Андрушівка, Житомирська обл., терміном на один рік.
  6. Директору  КП АМР «Комсервіс» Ольховичу С.Й. скласти акт стану житлового приміщення та приймання-передачі житлового приміщення з описом (за наявності майна) житлового приміщення, твердого інвентарю, меблів та м’якого інвентарю, що здається в наймання, та його обладнання за формою згідно з додатком 3 до Порядку.
  7. Після закінчення встановленого строку тимчасового проживання та наявності змін, що спричинили внутрішнє переміщення, або обставин, що раніше існували, або з підстав дострокового припинення права на користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Вязміної Марини Станіславівни та члени її сім’ї зобов’язані звільнити надане житлове приміщення.
  8. Контроль за виконанням даного  рішення покласти на заступника міського  голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Текст додатків доступний у повній версії документу по посиланню вище.