Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №226 від 05.10.2023 р. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 15 вересня 2023 року № 189 «Про організацію та проведення атестації педагогічних працівників»

05 Жовтень 2023

Рішення №226 від 05.10.2023 р. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 15 вересня 2023 року № 189 «Про організацію та проведення атестації педагогічних працівників»

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від  05  жовтня   2023 р.                                                                             № 226

Про  внесення змін до рішення виконавчого комітету від 15 вересня 2023 року № 189 «Про організацію та проведення атестації педагогічних працівників»

Відповідно до Законів України «Про освіту», «Про повну загальну освіту», підпункту 1 пункту “а” статті 32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, наказу Міністерства освіти і науки від 09 вересня 2022 року № 805 «Про затвердження Положення про атестацію педагогічних працівників», з метою  всебічного та комплексного оцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників закладів освіти, рівня професійної майстерності педагогічних працівників, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

  1. Внести до рішення виконавчого комітету від 15 вересня 2023 року №189 «Про організацію та проведення атестації педагогічних працівників» такі зміни, а саме, викласти його в новій редакції:

“1. Провести у 2023-2024 навчальному році атестацію педагогічних працівників закладів освіти Андрушівської міської ради.

2.  Створити та затвердити склад атестаційної комісії ІІ рівня:

Голова комісії – Світлана  РУДЮК, начальник відділу освіти, молоді та спорту  апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету.

Секретар комісії – Лариса ЯМКОВА, головний спеціаліст відділу освіти, молоді  та спорту апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету

Члени комісії:

Ірина  КОВАЛЕНКО – голова Андрушівської первинної профспілкової організації профспілки працівників освіти і науки України (за згодою) із правом голосу;

Лариса   ІСМАІЛОВА  – директор  міського центру розвитку дитини «Дюймовочка» Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області

Людмила   ЯЩУК  – заступник директора  з навчально-виховної роботи  Андрушівського ліцею №2 Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області

Олександр  МЕЛЬНИК – директор Андрушівського ліцею № 1 Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області.

Валентина  ЯНОВСЬКА – заступник директора з навчально-виховної роботи Гальчинського ліцею Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області

3. Атестаційній комісії ІІ рівня Андрушівської міської ради:

3.1. До 10 жовтня поточного календарного року затвердити список  педагогічних працівників, які підлягають черговій атестації, строки проведення атестації  педагогічних працівників та графік засідання атестаційної комісії, провести атестацію педагогічних працівників згідно чинного законодавства.

  3.2. До 20 грудня затвердити список педагогічних працівників, які підлягають позачерговій атестації;

  3.3.  До 08  квітня 2024 року секретарю атестаційної комісії ІІ рівня Ларисі ЯМКОВІЙ здійснювати реєстрацію документів поданих закладами освіти Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області щодо атестації педагогічних працівників, які підлягають атестації атестаційною комісією ІІ рівня.

 3.4. Не пізніше 25 квітня 2024 року оприлюднити результати атестації педагогічних працівників  атестаційною  комісією  ІІ  рівня.

 3.5. Довести результати атестації не пізніше ніж через сім робочих днів з дати його прийняття до відома керівника відповідного закладу за місцем роботи педагогічного працівника шляхом подання( надсилання) витягу з протоколу її засідання та атестаційного листа на електронну адресу закладу освіти у сканованому вигляді, а у разі її відсутності – поштовим відправленням із повідомленням про вручення.

4. Керівникам закладів освіти Андрушівської міської ради:

4.1. До 20 вересня поточного календарного року створити атестаційні комісії І рівня (у яких працює більше 15 педагогічних працівників) затвердити строки проведення атестації педагогічних працівників та графік засідань атестаційної комісії, провести атестацію педагогічних працівників згідно чинного законодавства.

4.2. До 10 жовтня подати атестаційній комісії ІІ рівня список педагогічних працівників, які підлягають черговій атестацій у 2024 році.

4.3. До  08 квітня 2024 року  сприяти поданню педагогічними працівниками до атестаційної комісії ІІ рівня документів, що на його думку, свідчать про педагогічну майстерність та/або професійні досягнення на електронну  адресу відділу освіти, молоді та спорту avorda@ukr.net   в електронній формі (формат PDF, кожен документ в окремому файлі) або паперовій формі за адресою: м. Андрушівка пл.Т.Шевченка, 1 (каб.50) для реєстрації секретарем атестаційної комісії ІІ рівня.  

5. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на заступника  міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ДЕМЧЕНКА. 

Міський голова                                                                          Галина БІЛЕЦЬКА