Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №223 від 28.09.2023 р. Про взяття на соціальний квартирний облік

28 Вересень 2023

Рішення №223 від 28.09.2023 р. Про взяття на соціальний квартирний облік

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від  28 вересня  2023 р.                                                                                     № 223

Про взяття на соціальний

квартирний облік

Відповідно до пп.2 п “а” статті 30, статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ч.1 ст.10,  п.1 ч.1 ст.19  Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», розглянувши заяви громадянки Жукової Н.І. та Науменко М.О. про взяття  на  соціальний квартирний облік, у яких відсутнє житло на праві власності та на праві користування, враховуючи рішення громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради (протокол від 27.09.2023 року № 34), виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

1. Взяти на соціальний квартирний облік:

– Жукову Наталію Іванівну, склад сім’ї 5 осіб;

– Науменко Маргарита Олександрівна, склад сім’ї 1 особа.

2. Спеціалісту, відповідальному за ведення квартирного обліку Самборській А.О., внести відомості про громадян до  книги обліку осіб, які перебувають у черзі на одержання кімнати в соціальному гуртожитку та не пізніше семи робочих днів від дня прийняття рішення про взяття на соціальний квартирний облік направити письмове повідомлення із зазначенням дати взяття на облік.

3. Надати житлову площу в соціальному гуртожитку  № 1 по вул. ХХХХХ, Х, м. ХХХХХХ, Бердичівський р-н, Житомирська обл., та видати ордер на заселення житлової площі в соціальному гуртожитку № 1:

– Науменко Маргариті Олександрівні, склад сім’ї 1 особи, кімната №  ХХ, загальною площею  10,9  кв.м.;

4. Уповноважити КП АМР «КОМСЕРВІС» укласти договір найму житлового приміщення у соціальному гуртожитку № 1 із Науменко М.О. за формою згідно з  додатком  1 до Типового Положення від сторони наймодавця.

5. Повідомити особу, зазначених у п.1 даного рішення про те, що зняття в установленому законодавством порядку із соціального квартирного  обліку  особи,  яка  згідно  з  договором  проживає в гуртожитку, є підставою для його розірвання, а також про те, що наймодавець має право вимагати розірвання договору, якщо наймач або інші особи, за дії яких він відповідає, використовують житлове  приміщення  не  за  призначенням  або  порушують  правила користування такими приміщеннями.

6. Контроль за виконанням даного  рішення покласти на заступника міського  голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                          Галина БІЛЕЦЬКА