Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №216 від 28.09.2023 р. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, П.І.П.

28 Вересень 2023

Рішення №216 від 28.09.2023 р. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, П.І.П.

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від  28 вересня 2023 р.                                                                                    № 216

Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, П.І.П.

          Керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування», п. 3,6 Постанови Кабінету Міністрів України від 05.04.2017 р. №268 «Про затвердження порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» (зі змінами), розглянувши заяву П.І.П., ХХХХХ р.н., що проживає за адресою м. ХХХХХ, рішення комісії з питань захисту прав дитини при  виконавчому комітеті Андрушівської міської ради від 22.09.2023 р. протокол №13 про надання П.І.П., ХХХХХ  р.н., статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, у зв’язку з тим, що дитина зазнала психологічного насильства, вивчивши надані документи, довідку управління соціального захисту населення Бердичівської РДА Житомирської обл. від 11.04.2022 року №1801-5000948735 «Про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи», висновок оцінки потреб КУ «ЦНСП АМР» від 19.09.2023 р., виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

  1. Надати П.І.П., ХХХХХ року народження (ID – картка № ХХХХХ від ХХХХХ р. виданий ХХХХ), яка проживає в м. ХХХХХХ, статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, у зв’язку з тим, що П.І.П. зазнала психологічного насильства.
  • Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ДЕМЧЕНКА.

Міський голова                                                                     Галина БІЛЕЦЬКА