Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №21 від 21.01.2022 р. Про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу нежитлової будівлі

21 Січень 2022

Рішення №21 від 21.01.2022 р. Про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу нежитлової будівлі

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 21 січня 2022 р.

№21

Про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу нежитлової будівлі

Відповідно до пп.4 пункту “б” частини першої статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання ст. ст. 56, 71 Цивільного кодексу України, ст. 176 Сімейного кодексу України, ст. ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», розглянувши подання служби у справах дітей, заяву громадянки Бублик Наталії Миколаївни та заяву неповнолітнього Бублика Іллі Ігоровича —– року народження, жителів м. Києва, вул. ——-, з метою захисту прав та інтересів дітей, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Надати дозвіл неповнолітньому Бублику Іллі Ігоровичу, —– року народження, на укладання та підписання договорів купівлі-продажу належної йому на праві спільної часткової власності частини нежитлової будівлі, гуртожиток з їдальнею (82/800 – розмір частки), що розташована за адресою: Житомирська область, м. Андрушівка, вул. Корольова, будинок №8, за згодою матері  Бублик Наталії Миколаївни, —— року народження. Право власності на будівлю підтверджено інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (Витяг про реєстрацію права власності №——- від —- року).
  2. Матері, Бублик Наталії Миколаївні, у місячний термін надати службі у справах дітей Андрушівської міської ради документи, що підтверджують зарахування коштів на особистий рахунок Бублика Іллі Ігоровича, отриманих в результаті укладання та підписання договорів купівлі-продажу належної йому на праві спільної часткової власності частини нежитлової будівлі, гуртожиток з їдальнею (82/800 – розмір частки), що розташована за адресою: Житомирська область, м. Андрушівка, вул. Корольова, будинок №8.
  3. Андрушівська міська рада як орган опіки та піклування покладає відповідальність на матір та нотаріуса за належне виконання умов цього рішення та захист прав дитини на користування житлом.
  4. Матеріали справи зберігати в службі у справах дітей Андрушівської міської ради.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина Білецька