Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №206 від 28.09.2023 р. Про зміну поштової адреси земельної ділянки

28 Вересень 2023

Рішення №206 від 28.09.2023 р. Про зміну поштової адреси земельної ділянки

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від  28 вересня 2023 р.                                                                                     № 206

Про зміну поштової адреси земельної ділянки

Керуючись статтями 373, 374, 375 ЦК України, пп.11 п. “а” ст. 37, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомості у м. Андрушівка, затвердженого рішенням виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 08.05.2013 року № 45, розглянувши заяву гр.Палашовського Назара Івановича, і.п.н. ХХХХХХ, від 26.09.2023 року про зміну адреси земельної ділянки площею 0,21 га, із вул. ХХХХХХХ (ХХХХХХ), Х, квартира 1,  на вул. ХХХХХХ (ХХХХХХХ), Х  у селі Бровки Перші, Бердичівського району Житомирської області, кадастровий номер ХХХХХХХХХХ, яка належить йому на праві власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 08.01.2020 р., №ХХХХХХХ,  РНОНМ ХХХХХХХХ, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

1. Змінити поштову адресу земельної ділянки у селі Бровки Перші,  Бердичівського району Житомирської області, яка належить гр. Палашовському Назару Івановичу,  а саме:

із Україна, Житомирська область, Бердичівський район, село Бровки Перші, вул.ХХХХХХ (ХХХХХХ), номер Х (ХХХХХ)  квартира 1

на Україна, Житомирська область, Бердичівський район, село Бровки Перші, вул. ХХХХХХ (ХХХХХХ), номер Х (ХХХХХХ).

2. Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури (Комінарець А.О.) забезпечити внесення інформації про присвоєння адреси земельної ділянки до реєстру адрес.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                                     Галина БІЛЕЦЬКА