Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №2 від 28.04.2023 р. Про внесення змін до Переліку Першого типу об’єктів комунального майна Андрушівської міської ради, затвердженого рішенням сьомої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.04.2021 №11 (зі змінами)

28 Квітень 2023

Рішення №2 від 28.04.2023 р. Про внесення змін до Переліку Першого типу об’єктів комунального майна Андрушівської міської ради, затвердженого рішенням сьомої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.04.2021 №11 (зі змінами)

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тридцять перша сесія                                                          Восьмого скликання

28.04.2023                                                                                               №2

Про внесення змін до Переліку Першого типу об’єктів комунального майна Андрушівської міської ради, затвердженого рішенням сьомої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.04.2021 №11 (зі змінами)

Керуючись ст.ст.4, 6, 12, 13 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», п.14 Постанови КМУ «Деякі питання оренди державного та комунального майна», п.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист АТ «Укртелеком» №46-вих-zt-18е000-2023 від 08.03.2023 з метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, майнових відносин між орендодавцями та орендарями щодо господарського використання майна, що перебуває в комунальній власності Андрушівської міської територіальної громади, враховуючи рекомендації постійної комісії, міська рада

ВИРІШУЄ:

          1.Внести зміни до Переліку першого типу об’єктів комунального майна Андрушівської міської територіальної громади для передачі майна в оренду через проведення аукціону, а саме: доповнити «орендодавець – Андрушівська міська рада, частина нежитлової будівлі (кабінет) Андрушівської міської ради, площею 14,2 м2, що знаходиться за адресою: с. Гальчин, вул. Незалежності, 1, Бердичівського району, Житомирської області з призначенням: «всі види цільового використання майна, які не заборонені чинним законодавством та не створюють шкідливих умов праці іншим користувачам» згідно з додатком.

          2.Надати дозвіл Андрушівському міському голові Галині БІЛЕЦЬКІЙ на укладення договору оренди приміщення вказаного у пункті 1 даного рішення.

          3.Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури Андрушівської міської ради оприлюднити Переліки першого та другого типів об’єктів комунального майна (зі змінами) згідно з діючим законодавством України.

          4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова                                                                         Галина БІЛЕЦЬКА


Повний текст рішення з додатками доступний в оригіналі документу за посиланнями на початку сторінки