Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №2 від 23.07.2021 р. Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення Андрушівської міської ради на 2021 – 2022 роки

23 Липень 2021

Рішення №2 від 23.07.2021 р. Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення Андрушівської міської ради на 2021 – 2022 роки

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Десята сесія

Восьмого скликання        

23.07.2021

№2  

Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення Андрушівської міської ради на 2021-2022 роки

Відповідно до  законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні», «Про оздоровлення та відпочинок дітей»,   враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Комплексної програми соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення Андрушівської міської ради на 2021-2022 роки, затвердженої рішенням другої  сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання  від 23.12.2020  №16, а саме:                                                                                                                                    

        У розділі  ІІ  Програми «Напрями діяльності і заходи Програми»   пункт 1 «Сприяти в наданні матеріальної допомоги особам з інвалідністю, ветеранам війни, пенсіонерам, малозабезпеченим громадянам та іншим категоріям громадян, які потрапили в скрутне становище на вирішення матеріально-побутових проблем, поліпшити становище сімей, що виховують дітей з інвалідністю шляхом надання їм матеріальної допомоги» змінити:

  1. в графі «Фінансування, (всього)»   цифри  «500,0»  замінити словами «у межах виділених асигнувань»;
  2. в графі «Орієнтовані обсяги фінансування по етапах (тис. грн.)»  цифри: «500,0» (2021)  замінити словами «у межах виділених асигнувань».

          У розділі  ІІ  Програми «Напрями діяльності і заходи Програми»  пункт 8 «Забезпечити відшкодування Житомирській філії ПАТ «Укртелеком» за надані послуги зв’язку та установку телефонів пільговим категоріям громадян, які перебувають на обліку в ЄДАРП, відповідно до звіту форми «2-пільга» та відповідно до чинного законодавства» замінити:

  1. в графі «Фінансування, (всього)»   цифри  «25,0»  замінити словами «у межах виділених асигнувань»;
  2. в графі «Орієнтовані обсяги фінансування по етапах (тис. грн.)»  цифри: «25,0» (2021)  замінити словами «у межах виділених асигнувань».

        У розділі  ІІ  Програми «Напрями діяльності і заходи Програми»  пункт 9 «Забезпечити відшкодування ПАТ «Українська залізниця» регіональна філія «Південно-Західна залізниця» за надані послуги перевезення пільгових категорій громадян, відповідно до чинного законодавства» змінити:

  1. в графі «Фінансування, (всього)»   цифри  «100,0»  замінити словами «у межах виділених асигнувань»;
  2. в графі «Орієнтовані обсяги фінансування по етапах (тис. грн.)»  цифри: «100,0» (2021)  замінити словами «у межах виділених асигнувань».

        У розділі  ІІ  Програми «Напрями діяльності і заходи Програми»  пункт 10 «Забезпечити відшкодування за пільговий проїзд  автомобільним транспортом на міжміських, міських та приміських маршрутах загального користування пільговим категоріям громадян» змінити:

  1. в графі «Фінансування, (всього)»   цифри  «100,0»  замінити словами «у межах виділених асигнувань»;
  2. в графі «Орієнтовані обсяги фінансування по етапах (тис. грн.)»  цифри: «100,0» (2021)  замінити словами «у межах виділених асигнувань».

        У розділі  ІІ  Програми «Напрями діяльності і заходи Програми»  пункт 11 «Забезпечити відшкодування пільг на ЖКП наданими підприємствами надавачами послуг особам з інвалідністю по зору І-ІІ групи» змінити:

  1. в графі «Фінансування, (всього)»   цифри  «20,0»  замінити словами «у межах виділених асигнувань»;
  2. в графі «Орієнтовані обсяги фінансування по етапах (тис. грн.)»  цифри: «20,0» (2021)  замінити словами «у межах виділених асигнувань».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.) та  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА