Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №199 від 18.08.2021 р. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна

18 Серпень 2021

Рішення №199 від 18.08.2021 р. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 18 серпня 2021 р.

№199

Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна

Керуючись ст. 319 ЦК України, ст. 37, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26-3Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, Порядком присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 липня 2021 р. № 690, розглянувши заяву гр. Поліщук Галини Василівни від 06.08.2021 року про зміну адреси житлового будинку за номером — на — по вул. —  у місті —- Бердичівського району Житомирської області, свідоцтво про право на спадщину за законом на земельну ділянку під номером —по вул. — у місті Андрушівка, враховуючи той факт, що відповідно до п.3 ч.15 ст. 26-3Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” гр. Поліщук Г.В. не є власником об’єкта нерухомого майна за вказаною адресою, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Відмовити Поліщук Галині Василівні в зміні адреси об’єкту нерухомого майна (житлового будинку) за адресою: вул. —-, —, місто Андрушівка, Бердичівський район, Житомирської області у зв’язку з тим, що заяву подано особою, яка не є власником (співвласником) об’єкта нерухомого майна, щодо якого подано заяву про зміну адреси (п.3 ч.15 ст. 26-3Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”).
  2. Після усунення причин, що були підставою для відмови у зміні адреси щодо закінченого будівництвом об’єкта, заявник може повторно подати документи для зміни адреси.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА