Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №186 від 02.07.2024 р. Про створення фонду захисних споруд цивільного захисту в Андрушівській міській територіальній громаді

02 Липень 2024

Рішення №186 від 02.07.2024 р. Про створення фонду захисних споруд цивільного захисту в Андрушівській міській територіальній громаді

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від 02 липня 2024 р.                                                                                    № 186

Про створення фонду захисних споруд цивільного захисту

в Андрушівській міській територіальній громаді

Відповідно до вимог ст.19, 32 Кодексу цивільного захисту України, Постанови Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 року №138 «Деякі питання використання захисних споруд цивільного захисту», керуючись п.п.19, 20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

  1. Створити фонд захисних споруд цивільного захисту (далі – ЗС ЦЗ) Андрушівської міської територіальної громади згідно з додатками.

          1) Фонд протирадіаційних укриттів Андрушівської міської територіальної громади згідно з додатком (додаток 1).

2) Фонд найпростіших укриттів (підвальних приміщень) Андрушівської міської територіальної громади згідно з додатком (додаток 2).

2. Керівникам підвідомчих організацій, установ, підприємств (суб’єктам господарювання – власникам (балансоутримувачам) обʼєктів фонду ЗС ЦЗ Андрушівської міської територіальної громади забезпечити їх утримання в готовності до використання за призначенням.

3. Використання ЗС ЦЗ суб’єктами господарювання здійснювати згідно з Порядком використання у мирний час захисних споруд цивільного захисту для господарських, культурних і побутових потреб, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 року №138.

4. У разі банкрутства, ліквідації балансоутримувача ЗС ЦЗ державної та комунальної форми власності, органами управління майном створюється комісія, яка проводить обстеження ЗС ЦЗ та надає пропозиції відповідним органам виконавчої влади щодо їх подальшого використання. В разі неможливості (недоцільності) використання їх як ЗС ЦЗ, орган управління майном виключає їх із фонду ЗС ЦЗ. У випадку виявлення безхазяйних ЗС ЦЗ на території Андрушівської міської територіальної громади, рішення про їх подальше використання приймається згідно з чинним законодавством України. 

5. Сектору з питань мобілізаційної роботи та цивільного захисту Андрушівської міської ради (Желєзняков С.А.) та відділу інформаційних технологій та інформації міської ради (Казмірчук В.А.) забезпечити надання та оприлюднення інформації про фонд ЗС ЦЗ Андрушівської міської територіальної громади з дотриманням вимог законодавства про доступ до публічної інформації.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                        Галина БІЛЕЦЬКА