Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №185 від 14.07.2021 р. Про встановлення режиму роботи магазинів, закладів громадського харчування

14 Липень 2021

Рішення №185 від 14.07.2021 р. Про встановлення режиму роботи магазинів, закладів громадського харчування

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 14 липня 2021 р.

№185

Про встановлення режиму роботи магазинів, закладів громадського харчування

Керуючись  пп. 8 п «а», пп.4 п «б» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви фізичних осіб – підприємців “Про встановлення режиму роботи магазинів, закладів громадського харчування “, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Встановити за погодженням з власником ФОП Дущенко Валентиною Василівною  режим  роботи кафе “Старий замок” за адресою: вулиця  Корольова, 10-Б, в м. Андрушівка Бердичівського району Житомирської області (додаток 1).
  2. Встановити за погодженням з власником ФОП Мельником Юрієм Леонідовичем   режим  роботи магазину за адресою: вулиця  Касинівська, 1-А, в с. Нехворощ Бердичівського району Житомирської області (додаток 2).
  3. Встановити за погодженням з власником ФОП Мельником Юрієм Леонідовичем   режим  роботи магазину господарчих товарів за адресою: вулиця  Касинівська, 1-Б, в с. Нехворощ Бердичівського району Житомирської області (додаток 3).
  4. Встановити за погодженням з власником ФОП Козак Людмилою Іванівною   режим  роботи магазину-кафе “Бумеранг” за адресою: вулиця  Центральна, 19-Б, в с. Нехворощ Бердичівського району Житомирської області (додаток 4).
  5. Встановити за погодженням з власником ФОП Добровольською Інною Петрівною   режим  роботи магазину “Удача” за адресою: вулиця  Центральна, 26-Д, в с. Нехворощ Бердичівського району Житомирської області (додаток 5).
  6. Встановити за погодженням з власником ФОП Голубівською Інною Ігнатівною   режим  роботи магазину за адресою: вулиця  Шевченка, 20, в с. Нехворощ Бердичівського району Житомирської області (додаток 6).
  7. Встановити за погодженням з власником ФОП Сергатюком Анатолієм Степановичем  режим  роботи кафе “Привітне” за адресою: вулиця  Житомирська, 12, в м. Андрушівка Бердичівського району Житомирської області (додаток 7).
  8. Встановити за погодженням з власником ФОП Кондратюк Оленою Вікторівною  режим  роботи кафе-бару “Бізон” за адресою: вулиця  Шкільна, 1, в м. Андрушівка Бердичівського району Житомирської області (додаток 8).
  9. Встановити за погодженням з власником ФОП Дарабян Зарік Арамісовна режим  роботи кафе-бару “Севан” за адресою: вулиця  Вобяна, 51, в м. Андрушівка Бердичівського району Житомирської області (додаток 9).
  10. Встановити за погодженням з власником ФОП Колядою Ганною Євгенівною режим  роботи магазину за адресою: вулиця  Першотравнева, 9-А, в с. Зарубенці, Бердичівського району Житомирської області (додаток 10).
  11. Рекомендувати заявникам при здійсненні торгівельної діяльності дотримуватися правил торгівлі та санітарних норм.
  12. Фізичним особам – підприємцям зазначеним у пунктах 1-10 забезпечити утримання прилеглих територій  в радіусі 10 метрів до об’єкту торгівлі у належному стані.
  13. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Повний текст додатків доступний в оригінальному файлі рішення, доступному по посиланню вище.