Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №183 від 21.06.2024 р. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 21 травня 2021 року №143  Про місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Андрушівської міської ради.

21 Червень 2024

Рішення №183 від 21.06.2024 р. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 21 травня 2021 року №143  Про місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Андрушівської міської ради.

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА  РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й   К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від 21 червня  2024  р.                                                                                     № 183

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 21 травня 2021 року № 143  Про місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Андрушівської міської ради

Керуючись підпунктом 3 частини 3 статті 6, підпунктом 20 частини 1 статті 21 Кодексу цивільного захисту України, відповідно до статей 38, 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 409 «Про затвердження Типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій», на виконання рішення Бердичівської місцевої комісії з питань техногенно-екологіческої безпеки та надзвичайних ситуацій від 06.06.2024 р. №4,  з метою координації діяльності місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій, пов’язаної з техногенно-екологічною безпекою, захистом населення і територій, запобіганням і реагуванням на надзвичайні ситуації, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

В И Р І Ш У Є:

1. Внести до рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 21 травня 2021 року №143  Про місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Андрушівської міської ради зміни, а саме: додаток 1 викласти в такій редакції, що додається.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                          Галина БІЛЕЦЬКА

Додаток 1