Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №16 від 21.01.2022 р. Про надання дозволу на приватизацію житлового будинку

21 Січень 2022

Рішення №16 від 21.01.2022 р. Про надання дозволу на приватизацію житлового будинку

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 21 січня 2022 р.

№16

Про надання дозволу на приватизацію житлового будинку

Відповідно до ст. 345, 356 Цивільного кодексу України, статей 30, 40, 52, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 8 Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду»,  Положення про порядок передачі квартир(будинків), жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян затвердженого наказом Міністерства з питань житлового комунального господарства України від 16.12.2009 № 396,  протоколу Засідання правління колгоспу ім.Дзержинського с. Міньківці,  Андрушівського р-н, Житомирської обл., № 7 від 29.04.1989 р., розглянувши заяву Сафонюка Василя Григоровича,  про надання дозволу на приватизацію житлового будинку, який знаходиться за адресою: с.Міньківці, Бердичівський р-н, Житомирська обл., вул. Левицького, 58,  в якому він зареєстрований та постійно проживає на умовах найму, а також те, що мешканці будинку згідно із законодавством не мають пільгу на безоплатну передачу у власність будинку, розглянувши подані матеріали, враховуючи  розрахунки, виконавчий комітет Андрушівської міської ради  

ВИРІШУЄ:

  1. Прохання наймача Сафонюка Василя Григоровича щодо приватизації житлового будинку в якому він мешкає, що розташований за адресою: Житомирська обл., Бердичівський р-н, с. Міньківці, вул. Левицького, 58, задовольнити.
  2. Передати вказаний будинок в приватну  спільну часткову власність  у  рівних частинах, а саме: 
    • Сафонюк Василь Григорович – 1\5,
    • Сафонюк Людмилі Вікторівні – 1/5,
    • Сафонюк Віталій Вікторович – 1/5,
    • Жалюк Микола Олегович -1/5,
    • Семенюк Артем Олександрович -1/5
  3. Розрахунок площі, що приватизується безоплатно, вартості надлишків загальної площі будинку, затвердити (додається).
  4. Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури у десятиденний  термін оформити свідоцтво про право власності на нерухоме майно.
  5. Контроль за виконанням данного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА