Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №15 від 29.10.2021 р. Про внесення змін до рішення другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.12.2020 №14 «Про Програму забезпечення жителів громади життєвонеобхідними медичними препаратами та виробами медичного призначення на 2021 рік»

29 Жовтень 2021

Рішення №15 від 29.10.2021 р. Про внесення змін до рішення другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.12.2020 №14 «Про Програму забезпечення жителів громади життєвонеобхідними медичними препаратами та виробами медичного призначення на 2021 рік»

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тринадцята сесія

Восьмого скликання

29.10.2021

№15

Про внесення змін до рішення другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.12.2020 №14 «Про Програму забезпечення жителів громади життєвонеобхідними медичними препаратами та виробами медичного призначення на 2021 рік»

Відповідно до статей 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про протидію захворюванню на туберкульоз», постанов КМУ від 31.03.2015 року №160 «Про затвердження Порядку забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання», від 17.08.1998 р. №1303 (зі змінами) «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань», з метою покращення організації виявлення та діагностики коронавірусної хвороби (COVID-19), враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.12.2020 №14 «Про Програму забезпечення жителів громади життєвонеобхідними медичними препаратами та виробами медичного призначення на 2021 рік», а саме:

У розділ VIIІ «Заходи по виконанню Програми забезпечення жителів громади життєвонеобхідними медичними препаратами та виробами медичного призначення на 2021 рік» внести зміни:

у п.1 «Придбання препаратів супроводу, наркотичних засобів, виробів медичного призначення (кало- та сечоприймачів) для онкологічних хворих», у стовпчику «Орієнтовані обсяги фінансування (тис.грн)»: цифру «100,00» замінити на слова  –  «в межах фінансових можливостей»;

у п.2 «Забезпечити хворих на орфанні захворювання, згідно постанови КМУ від 31.03.2015 року № 160, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання», у стовпчику «Орієнтовані обсяги фінансування (тис.грн)»: цифру «740,00» замінити на слова – «в межах фінансових можливостей».

Розділ VIIІ «Заходи по виконанню Програми забезпечення жителів громади життєвонеобхідними медичними препаратами та виробами медичного призначення на 2021 рік» доповнити п.6: «Придбання виробів медичного призначення (швидкі (експрес) тести для діагностики коронавірусної хвороби (COVID-19))», «Строк виконання заходу» – 2021, «Виконавці» – КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради, «Джерела фінансування» – місцевий бюджет, «Орієнтовані обсяги фінансування (тис.грн)» – в межах фінансових можливостей, «Очікуваний результат» – організація виявлення та діагностики коронавірусної хвороби (COVID-19)».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА