Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №13 від 21.01.2022 р. Про надання дозволу на видалення та кронування зелених насаджень

21 Січень 2022

Рішення №13 від 21.01.2022 р. Про надання дозволу на видалення та кронування зелених насаджень

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 21 січня 2022 року

№13

Про надання дозволу на видалення та кронування зелених насаджень

Керуючись ст.33, ст.40, ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 р. № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, Положенням з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Андрушівської міської ради затвердженого розпорядженням міського голови Андрушівської міської ради від 25 березня 2021 р. №49-ОД та  розглянувши акти обстеження зелених насаджень, виконком Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Надати дозвіл на видалення зелених насаджень у загальній кількості 60(шістдесят) дерев, та на кронування у загальній кількості 12 (дванадцять) дерев, а саме:
    1. Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень №36 від 02листопада 2021 року провести видалення дерев в кількості 10(десять) одиниць, а саме: 8-тополь,1-акаціяі,1-верба звичайна у зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та фаутні) в с. Любимівка, вул. Центральна.
    2. Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню №37 від 15 листопада 2021 року провести кронуванняя дерев в кількості 12 одиниць, а саме: 2-горіхи в м. Андрушівка, вул. Корольова,6  та 10-каштанів в м. Андрушівка, вул. Благовіщенська,10. 
    3. Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню №38 від 15 листопада 2021 року провести видалення дерев в кількості 2(дві) одиниці, а саме: 2-берези у м. Андрушівка, провул. Вобяна,7 у зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та фаутні).
    4. Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню №40 від 13 грудня 2021 року провести видалення дерев в кількості 3(три) одиниці, а саме: 2-клени та 1-горіха у м. Андрушівка, вул. Клубна у зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та фаутні).
    5. Відповідно до Акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню №41 від 06 січня 2022 року провести видалення дерев в кількості 45(сорок п’ять) одиниць, а саме: 21-акація,5-ялин,1-клен,18-лип у с. Яроповичі, вул. Житомирська (паркова зона) у зв’язку з їх незадовільним станом (аварійні та фаутні).
  2. Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури апарату Андрушівської міської ради та її виконавчого комітету підготовити ордера на видалення зелених насаджень.
  3. Видалені дерева використати, як дрова,  для  потреб  бюджетних установ Андрушівської міської територіальної громади.
  4. Організацію проведення робіт з видалення та кронування зелених насаджень покласти на КП АМР АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ та на старосту Яроповецького старостинського округу.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови міської ради з питань діяльності органів виконавчої влади  Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА