Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №13 від 23.07.2021 р. Про надання згоди на ліквідацію фельдшерського пункту в с.Гарапівка

23 Липень 2021

Рішення №13 від 23.07.2021 р. Про надання згоди на ліквідацію фельдшерського пункту в с.Гарапівка

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Десята сесія

Восьмого скликання        

23.07.2021

№13  

Про надання згоди на ліквідацію фельдшерського пункту в с.Гарапівка

Відповідно до ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статуту КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики,  міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради на ліквідацію фельдшерського пункту в с.Гарапівка.
  2. Тимчасово виконуючій обов’язки  директора медичного закладу Т.Г.Алексійчук ліквідацію провести згідно вимог чинного законодавства із внесенням змін в структуру та штатний розпис.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики  (Паламар С.І.). та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА