Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №13 від 17.03.2022 р. Про внесення змін до Регламенту міської ради восьмого скликання

17 Березень 2022

Рішення №13 від 17.03.2022 р. Про внесення змін до Регламенту міської ради восьмого скликання

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Двадцята сесія

Восьмого скликання

17.03.2022

№13

Про внесення змін до Регламенту Андрушівської міської ради восьмого скликання

Відповідно п. 1 частини першої статті 26, частини першої статті 59, п.111 розділу V Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Регламенту Андрушівської міської ради восьмого скликання, затвердженого рішенням третього пленарне засідання першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 02.12.2020 №1, виклавши статтю 13 глави 2 «Розпорядок роботи сесії» в новій редакції:
    «1. У сесійний період пленарні засідання ради проводяться з 10.00 до 18.00, якщо головою ради не буде прийнято іншого рішення.
  2. Пленарне засідання ради може бути продовжено головуючим на засіданні понад визначений у пункті 1 цієї статті час не більше ніж на 15 хвилин. Інші одноразові зміни часу роботи можуть здійснюватися, якщо за це проголосувала більшість депутатів від присутніх на сесії.
  3. В надзвичайних випадках та при наявності технічної можливості пленарні засідання Андрушівської міської ради можуть проводитися в режимі відеоконференції або аудіоконференції (дистанційне засідання), крім питань, що потребують таємного голосування. Порядок проведення дистанційних засідань повинен забезпечувати: можливість реалізації прав депутатів місцевих рад; ідентифікацію особи, яка бере участь у засіданні колегіального органу; встановлення та фіксацію результатів голосування щодо кожного питання.

    До порядку денного дистанційних засідань можуть включатися виключно питання невідкладного внесення змін до місцевого бюджету, інші питання щодо невідкладних робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій або якнайшвидшої ліквідації особливо тяжких надзвичайних ситуацій, спричинених спалахами, епідеміями та пандеміями, чи реалізації повноважень, пов’язаних з такими обставинами, процедурні питання.

    Рішення про дистанційне засідання доводиться до відома депутатів, населення не пізніш як за 24 години до його початку із зазначенням порядку денного та порядку відкритого доступу до трансляції дистанційного засідання місцевої ради. Запис дистанційного засідання є невід’ємною частиною протоколу засідання.».
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, депутатської етики та місцевого самоврядування  (Савенко О.Ю) та секретаря ради Прокопенко О.В..

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА