Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №114 від 29.02.2024 р. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради щодо капітального ремонту дороги Р-18 Житомир-Сквира-Володарка-Ставище.

29 Лютий 2024

Рішення №114 від 29.02.2024 р. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради щодо капітального ремонту дороги Р-18 Житомир-Сквира-Володарка-Ставище.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Сорок друга  сесія                                                                                    Восьмого скликання                                                                                                         

29.02.2023                                                                                             №114

Про звернення депутатів

Андрушівської міської ради щодо

капітального ремонту дороги Р-18

Житомир-Сквира-Володарка-Ставище

Керуючись ст.ст.26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення стабільного соціально-економічного розвитку Андрушівської міської територіальної громади, врахувавши лист Станишівської сільської ради від 06.02.2024 №13-07/416, рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШУЄ:

  1. Схвалити текст звернення депутатів Андрушівської міської ради щодо капітального ремонту дороги Р-18 Житомир-Сквира-Володарка-Ставище (додається).
  2. Доручити міському голові Галині БІЛЕЦЬКІЙ підписати дане звернення.

3. Начальнику загального відділу Андрушівської міської ради Марії ГРИНЕВИЧ оформити звернення у відповідності до вимог законодавства та забезпечити його надіслання адресатам.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів                           (Дмитро ТКАЧЕНКО) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ГОРКУНА.

Міський голова                                                                     Галина БІЛЕЦЬКА

Додаток

до рішення сорок другої сесії

Андрушівської міської ради восьмого скликання

29.02.2024 р. №114

Державне агенство відновлення та розвитку інфраструктури України

Житомирська обласна військова адміністрація

ЗВЕРНЕННЯ

депутатів Андрушівської міської ради

Бердичівського району Житомирської області

         Андрушівська міська рада звертається до Вас із проханням посприяти у вирішенні одного з найважливіших питань для Андрушівської міської територіальної громади – забезпечення стабільного соціально-економічного розвитку громади шляхом створення належних умов дорожньої інфраструктури, ремонту (капітального будівництва) дороги регіонального значення Р-18 – Житомир-Сквира-Володарка-Ставище.

         Дорога знаходиться у вкрай незадовільному стані. Сьогодні рух автомобільного транспорту, особливо вантажного, дуже інтенсивний, дорожнє покриття має суттєві дефекти, що проявляються в колійності, вибоїнах, просіданнях, тріщинах та руйнуванні краю проїжджої частини. Це вже не просто вибоїни на дорозі – це ями фактично без дороги. Незадовільний стан дороги ускладнює доступ громадян населених пунктів для отримання медичних, освітніх та інших послуг. Слід зазначити, що унаслідок загрози людському життю та здоров’ю, збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод перевізники автобусного сполучення зменшують свої рейси.

Тривогу викликає й те, що за вище вказаної причини може бути під загрозою своєчасне надання невідкладної медичної допомоги населенню.

З цього приводу є дуже багато нарікань від мешканців громади, постійно зростає соціальне незадоволення населення.

         Враховуючи соціальну значимість порушеного питання, сподіваємося на Ваше розуміння ситуації, підтримку та позитивне рішення щодо проведення ремонтних робіт дорожнього покриття дороги Р-18.

За дорученням депутатів Андрушівської міської ради

Міський голова                                                                    Галина БІЛЕЦЬКА