Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №11 від 29.10.2021 р. Про безоплатну передачу квартири по вул. Радіщева, буд.4, кв.5 на баланс КП Андрушівської міської ради «Комсервіс»

29 Жовтень 2021

Рішення №11 від 29.10.2021 р. Про безоплатну передачу квартири по вул. Радіщева, буд.4, кв.5 на баланс КП Андрушівської міської ради «Комсервіс»

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Тринадцята сесія

Восьмого скликання

29.10.2021

№11

Про безоплатну передачу квартири по вул. Радіщева, буд.4, кв.5 на баланс КП Андрушівської міської ради «Комсервіс»

Керуючись  ст.ст. 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно до рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради №231 від 08.10.2021 року та враховуючи  рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати безоплатно на баланс КП Андрушівської міської ради  «Комсервіс» двокімнатну квартиру по вул.Радіщева, буд.4, кв.5, м.Андрушівка, Житомирська обл, загальною площею – 58,8 кв.м, в тому числі: житловою – 35,8 кв.м для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
  2. Директору  КП Андрушівської міської ради  «Комсервіс» Ольховичу С.Й.  укласти договір на тимчасове проживання з Вязміной Мариною Станіславівною, після пред’явлення  ордера, за формою, встановленою наказом Держжитлокомунгоспу від 14 травня 2004 р.  №98, за адресою: вул.Радіщева,  буд.4, кв.5, м.Андрушівка, Житомирська обл. терміном на один рік.
  3. Директору  КП Андрушівської міської ради  «Комсервіс» Ольховичу С.Й. скласти акт стану житлового приміщення та акт приймання-передачі житлового приміщення з описом (за наявності майна) житлового приміщення, твердого інвентарю, меблів та м’якого інвентарю, що здається в наймання та його обладнання.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА