Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №11 від 27.07.2023 р. Про припинення діяльності шляхом ліквідації Міньковецької гімназії Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області

27 Липень 2023

Рішення №11 від 27.07.2023 р. Про припинення діяльності шляхом ліквідації Міньковецької гімназії Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ                               

Тридцять четверта сесія                                                        Восьмого  скликання

27.07.2023                                                                                                   №11

Про припинення діяльності шляхом

ліквідації Міньковецької гімназії

Андрушівської міської ради Бердичівського

району Житомирської області

          Керуючись ст.ст.25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.32, 35 Закону України «Про повну загальну середню освіту», ст.25 Закону України «Про освіту»,  ст.ст.104, 105, 110, 111 Цивільного кодексу України, розглянувши лист відділу освіти, молоді та спорту Андрушівської міської ради, з метою проведення заходів з оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти, створення належних умов для здобуття якісної освіти, враховуючи соціально-економічну та демографічну ситуації, рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШУЄ:

          1.Припинити діяльність шляхом ліквідації Міньковецької гімназії Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області (код ЄДРПОУ 20409955), місцезнаходження: 13440, Житомирська область, Бердичівський район, с.Міньківці, вул.Левицького, 44, у тому числі дошкільного структурного підрозділу «Чебурашка».  

          2.Створити ліквідаційну комісію з припинення діяльності  Міньковецької гімназії (далі – ліквідаційна комісія), додається.

          3. Ліквідаційній комісії:

1) в установленому порядку протягом трьох робочих днів з дати прийняття цього рішення письмово повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, про ліквідацію юридичної особи та подати необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відповідних записів;

2) забезпечити здійснення усіх організаційно-правових заходів, пов’язаних з ліквідацією юридичної особи, відповідно до вимог законодавства.

          4. Начальнику відділу освіти, молоді та спорту Андрушівської міської ради Світлані РУДЮК забезпечити проведення ліквідації Міньковецької гімназії Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області відповідно до норм чинного законодавства України та забезпечити проведення заходів, пов’язаних з вивільненням працівників з дотриманням вимог трудового законодавства.

          5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів   (Дмитро Ткаченко) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Сергія Демченка. 

Міський голова                                                                      Галина БІЛЕЦЬКА

Додаток

до рішення тридцять четвертої сесії

Андрушівської міської ради

восьмого скликання

від 27.07.2023 №11

СКЛАД

ліквідаційної комісії з припинення діяльності

Міньковецької гімназії Андрушівської міської ради

Бердичівського району Житомирської області

(код ЄДРПОУ  20409955)

Голова  ліквідаційної комісії:

          Третяк Олеся Євгенівна, директор Міньковецької гімназії,  паспорт ВМ 055327, виданий 13.10.1995 р. Андрушівським РВ УМВС, ідентифікаційний номер 2379510928, адреса: м.Андрушівка, вул.Л.Волошки, 22.

Члени ліквідаційної комісії:

          Сафонюк  Наталія  Робертівна, бухгалтер  Міньковецької гімназії, ідентифікаційний номер 2483008720.

          Кучерява Наталія Павлівна, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності  – головний бухгалтер Андрушівської міської ради, ідентифікаційний номер 3155817225.

Секретар ради                                                                      Ольга ПРОКОПЕНКО