Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №11 від 24.02.2023 р. Про впровадження програмного комплексу «Погосподарський облік для сільських, селищних рад»

24 Лютий 2023

Рішення №11 від 24.02.2023 р. Про впровадження програмного комплексу «Погосподарський облік для сільських, селищних рад»

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Двадцять дев’ята сесія                                                          Восьмого скликання

24.02.2023                                                                                                  №11

Про впровадження програмного комплексу «Погосподарський облік для сільських, селищних рад»

          Розглянувши пропозиції виконавчого комітету, з метою забезпечення погосподарського обліку в селах Андрушівської міської територіальної громади та внесення до нього достовірних відомостей, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Державної служби статистики України №56 від 11.04.2016 «Про затвердження Інструкції з ведення погосподарського обліку в сільських, селищних та міських радах», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики, міська рада

ВИРІШУЄ :

  1. Впровадити в діяльності Андрушівської міської ради, її  виконавчих органів та посадових осіб програмного комплексу                            «Погосподарський облік для сільських, селищних рад».
  2. Визначити коло посадових осіб Андрушівської міської ради для виконання заходів із наповнення, ведення та корегування даних програмного комплексу «Погосподарський облік для сільських, селищних рад» згідно з додатком 1.
  3. Надати доступ для використання даних програмного забезпечення «Погосподарський облік для сільських, селищних рад» старостам Андрушівської міської територіальної громади, працівникам загального           відділу та відділу з питань надання адміністративних послуг Андрушівської міської ради.
  4. Визначити нумерацію населених пунктів Андрушівської міської територіальної громади у системі програмного комплексу «Погосподарський облік для сільських, селищних рад» згідно з додатком 2.
  5. Визначити відділ з питань надання адміністративних послуг Андрушівської міської ради адміністратором програмного комплексу            «Погосподарський облік для сільських, селищних рад».

          6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики, міська рада (Паламар С.І.) та секретяра виконавчого комітету Осадчого О.В.

Міський голова                                                                Галина БІЛЕЦЬКА


Повний текст додатків доступний в оригіналі документу за посиланням вище.