Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №11 від 18.08.2021 р. Про внесення змін до рішення шостої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.03.2021 №8 “Про надання згоди на прийнятта майна”

18 Серпень 2021

Рішення №11 від 18.08.2021 р. Про внесення змін до рішення шостої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.03.2021 №8 “Про надання згоди на прийнятта майна”

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Одинадцята сесія

Восьмого скликання

18.08.2021

№11

Про внесення змін до рішення шостої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.03.2021 №8 «Про надання згоди на прийняття майна»

Керуючись ст.ст.26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України  «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі»,  враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до рішення шостої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання №8  від 26.03.2021  «Про надання згоди на прийняття майна», а саме: пункт 2 викласти в наступній редакції: «Використовувати прийняте майно для забезпечення надання адміністративних послуг мешканцям громади, не відчужувати його в приватну чи іншу власність».
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів  міської ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА