Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №10 від 29.01.2021 р. Про передачу об’єктів нерухомого майна у власність Волицької сільської та Червоненської селищної громад.

29 Січень 2021

Рішення №10 від 29.01.2021 р. Про передачу об’єктів нерухомого майна у власність Волицької сільської та Червоненської селищної громад.

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Четверта сесія Восьмого скликання

29.01.2021 №10

Про передачу об’єктів нерухомого майна у власність Волицької сільської та Червоненської селищної громад

Керуючись частиною 1 статті 143 Конституції України, Господарським кодексом України, Цивільним кодексом України, Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», статтею 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України  “Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій” від 17.11.2020, враховуючи рішення другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.12.2020 №4 та рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати безоплатно у комунальну власність Волицької сільської громади в особі Волицької сільської ради Житомирського району Житомирської області будівлю аптеки №49 площею 232,5 кв.м., що розташоване за адресою: 13424, Житомирська область, Житомирський район, село Стара Котельня, вулиця Миру 26/1.
  2. Передати безоплатно у комунальну власність Червоненської селищної громади в особі Червоненської селищної ради Бердичівського району Житомирської області будівлю аптеки №50 площею 155,3 кв.м., що розташоване за адресою: Житомирська область, Бердичівський район, смт.Червоне, провулок Базарний, 6.
  3. Керівнику комунальної установи “Андрушівська центральна районна аптека №48” Андрушівської міської ради Мриглод О.М. у відповідності до законодавства здійснити передачу вказаного вище нерухомого майна відповідним органам місцевого самоврядування.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (голова комісії Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Горкуна В.І.

Міський  голова Галина БІЛЕЦЬКА