Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №1 від 26.02.2021 р. Про внесення змін до Переліку Першого типу об’єктів комунального майна Андрушівської міської ради, затвердженого рішенням сьомої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.04.2021 №11 (зі змінами)

26 Липень 2022

Рішення №1 від 26.02.2021 р. Про внесення змін до Переліку Першого типу об’єктів комунального майна Андрушівської міської ради, затвердженого рішенням сьомої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.04.2021 №11 (зі змінами)

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Двадцять третя сесія

Восьмого скликання

29.07.2022

№1

Про внесення змін до Переліку Першого типу об’єктів комунального майна Андрушівської міської ради, затвердженого рішенням сьомої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.04.2021 №11 (зі змінами)

Керуючись ст.ст.4, 6, 12, 13 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», п.14 Постанови КМУ «Деякі питання оренди державного та комунального майна», п.31 ст.26, п.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, майнових відносин між орендодавцями та орендарями щодо господарського використання майна, що перебуває в комунальній власності Андрушівської міської територіальної громади, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Переліку першого типу об’єктів комунального майна Андрушівської міської територіальної громади для передачі майна в оренду через проведення аукціону, а саме: доповнити «орендодавець -Андрушівський міський Будинок культури, нежитлове приміщення Андрушівського міського Будинку культури Андрушівської міської ради, площею 949,5 м2, що знаходиться за адресою: с.Зарубинці, вул.Першотравнева, 55А, Бердичівського району Житомирської області з призначенням: «всі види цільового використання майна, які не заборонені чинним законодавством та не створюють шкідливих умов праці іншим користувачам».
  2. Відділу комунальної власності, містобудування та архітектури Андрушівської міської ради оприлюднити Перелік першого типу об’єктів комунального майна (зі змінами) згідно з діючим законодавством України (додається).
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Повний текст додатків доступний в оригінальному файлі за посиланням вище