Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Розпорядження №30. Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального підприємства «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради»

26 Лютий 2021

Розпорядження №30. Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального підприємства «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради»

Оригінальний файл з текстом розпорядження: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

міського голови

26.02.2021 року № 30 – од

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального  підприємства «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради».

Відповідно до ПОЛОЖЕННЯ про порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності Андрушівської міської ради затвердженого п’ятою сесією восьмого скликання від 26.02.2021року.

1. ОГОЛОСИТИ конкурс на заміщення вакантної посади  директора комунального підприємства «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради».   (далі – Заклад).

1.1.  Встановити вимоги до кандидата на заміщення вказаної вище вакантної посади (додаток 1).

1.2. Повідомлення про оголошення конкурсу розмістити на офіційному веб-сайті Андрушівської міської ради (додаток 2).

2. Керуючому справами виконавчого  комітету міської ради Михайловському С.А., забезпечити прийом документів від претендентів на заміщення вищезазначеної вакантної посади протягом 20 робочих днів з дня публікації на офіційному веб-сайті Андрушівської міської ради повідомлення про оголошення конкурсу.

3. Контроль за виконання розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Горкуна В.І.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА


Додаток до розпорядження міського голови № 30 – од від 26.02.2021

ВИМОГИ до кандидатів на заміщення вакантниих посад керівників комунальних підприємств Андрушівської міської ради

  1. Громадянство України.
  2. Наявність базової вищої освіти за спеціальністю відповідної галузі знань.
  3. Знання чинного законодавства, інших актів законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов’язків.
  4. Вільне володіння державною мовою.
  5. Презентація плану роботи підприємства на 1 рік.
  6. Стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня – не менше ніж 3 років.

 Заступник міського голови Володимир ГОРКУН


Додаток до розпорядження міського голови № 30 – од   від 26.02.2021

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРСна посаду директора «Дитячого оздоровчого закладу «Чайка» Андрушівської міської ради»

Андрушівська міська рада, відповідно  до розпорядження голови Андрушівської міської ради від 26.02.2021 № 30 – од  «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Дитячого оздоровчого закладу «Чайка» Андрушівської міської ради, оголошує конкурс на посаду директора комунального підприємства «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради», Бердичівського району, Житомирської області.

Відомості про юридичну особу:

  1. Комунальне підприємство «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради» Бердичівського району Житомирської області.
  2. Місцезнаходження та юридична адреса: 13400, Житомирська  область, Бердичівський район, місто Андрушівка, вул. Тітова 42.
  3. Засновник Андрушівська міська рада.
  4. Сезонно діючий, спеціально організований заклад, призначений для оздоровлення, відпочинку, фізичного розвитку дітей, що має визначене місце розташування, матеріально-технічну  базу, кадрове забезпечення та технології для надання послуг з оздоровлення, відпочинку та заняття спортом дітей відповідно до державних соціальних стандартів, надання послуг з оздоровлення та відпочинку.

 Вимоги до претендентів:

  1. Базова вища  освіта.
  2. Досвід роботи у визначеній галузі не менше трьох років, або в інших галузях освіти, культури, молоді та спорту, державних органах, органах місцевого самоврядування на  керівних, управлінських чи організаційних посадах.
  3. Вільне володіння державною мовою.

 Перелік необхідних документів:

Претенденти особисто подають до конкурсної комісії разом із заявою оригінали та копії наступних документів:

  1. Паспорт (оригінал і копія).
  2. Копія трудової книжки або документів, що засвідчують досвід роботи.
  3. Копія диплому про повну вищу педагогічну освіту.
  4. Біографічну довідку (резюме).
  5. Згоду на обробку персональних даних.
  6. Конкурсну пропозицію, план розвитку оздоровчого закладу (довільної форми) комісія заслуховує на своєму засіданні;
  7. Інші документи, які на думку претендента, підтверджують його професійні, ділові чи організаторські якості.

Відповідальність за недостовірність поданих документів несе претендент.

До участі у конкурсі не допускаються особи у разі:

  1. Не подання ними одного із визначених документів.
  2. Невідповідності встановленим  вимогам до претендентів та конкурсних пропозицій.
  3. Визнання їх судом недієздатними. Наявності у претендента не знятої або не погашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або займатися певними видами діяльності.

 Вимоги до конкурсної пропозиції:   

Конкурсні пропозиції можуть бути викладені претендентами  у довільній формі (бізнес-план, програма діяльності закладу, тощо)  в яких в обов’язковому порядку має бути :

  1. Першочерговий план діяльності та розвитку дитячого оздоровчого закладу протягом одного року та подальшої перспективи.
  2. Заходи з виконання завдань та результати аналізу можливих ризиків, а також пропозиції щодо очікуваної динаміки поліпшення техніко – економічних,  фінансових та інших показників оздоровчого закладу.
  3. Пропозиції щодо можливого залучення інвестицій для розвитку закладу.

Документи подаються претендентами особисто до конкурсної комісії за адресою: 

 13400 Житомирська область, Бердичівський район, місто Андрушівка, площа Т.Г. Шевченка 1, (адмінприміщення міської ради), кімната № 13, телефон 097 4870293  Михайловський С.А.

Прийом документів здійснюється протягом 20 днів з дати публікації цього оголошення з 8.00 год до 17.00 год щоденно  окрім суботи, неділі та святкових днів, обідня перерва з 13.00 до 14.00.год.

Засідання конкурсної комісії з конкурсного відбору на посаду директора відбудеться:

22-23 березня 2021 року о 10. 00 годині за адресою: 13400 Житомирська область, Бердичівський район, місто Андрушівка, площа Т.Г. Шевченка 1, (адмінприміщення міської ради),  перший поверх, кімната депутата. 
Претендент зобов’язаний особисто брати участь в засіданні конкурсної комісії з конкурсного відбору.

Оприлюднення конкурсною комісією результатів конкурсного відбору проводиться на офіційному сайті Андрушівської міської ради не пізніше, ніж протягом 10 днів з дати його завершення.