Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Розпорядження №125. Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посад директора Комунальної установи “Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради”

04 Січень 2021

Розпорядження №125. Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посад директора Комунальної установи “Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради”

Оригінальний файл з текстом розпорядження: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

міського голови

31.12.2020 №125-ОД

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи “Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради”

Відповідно до частини другої ст.13 Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року №200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору»

  1. ОГОЛОСИТИ конкурс на заміщення вакантної посади  директора комунальної установи “Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради”  (далі – Центр).
  2. Встановити вимоги до кандидата на заміщення вказаної вище вакантної посади (додаток 1).
  3. Повідомлення про оголошення конкурсу розмістити на офіційному веб-сайті Андрушівської міської ради та інформаційному стенді Андрушівської міської ради (додаток 2).
  4. Секретарю виконавчого комітету міської ради Осадчому О.В. забезпечити прийом документів від претендентів на заміщення вищезазначеної вакантної посади протягом 15 календарних днів з дня публікації на офіційному веб-сайті Андрушівської міської ради повідомлення про оголошення конкурсу.
  5. Оголосити про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради» (додаток 3).
  6. Контроль за виконання розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Демченка С.Д.

Міський голова Галина Білецька

Додаток №1

до розпорядження міського голови №125 від 31.12.2020

ВИМОГИ до кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Андрушівської міської ради

  1. Громадянство України.
  2. Наявність вищої освіти другого рівня за ступенем магістра та спеціальністю відповідної галузі знань.
  3. Знання чинного законодавства, інших актів законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов’язків.
  4. Вільне володіння державною мовою.
  5. Стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня – не менше ніж 5 років.

Заступник міського голови Сергій Демченко

Додаток №2

до розпорядження міського голови №125 від 31.12.2020

Зміст оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантнихпосад у апараті Андрушівської міської ради

Відповідно до частини другої ст.13 Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року №200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» оголосити  конкурс на заміщення вакантної посади  директора комунальної установи “Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради»  (далі – Центр).

Місце знаходження  комунальної установи “Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради»: 13400, Україна, Житомирська область, Бердичівський район, м. Андрушівка, вул. Зазулінського, 5.

Основними завданнями  Центру є:

проведення соціально-профілактичної роботи, спрямованої на запобігання потраплянню в складні життєві обставини осіб/сімей, які належать до вразливих груп населення;

надання особам/сім’ям комплексу соціальних послуг, яких вони потребують, відповідно до переліку послуг, затвердженого Мінсоцполітики, з метою мінімізації або подолання таких обставин.

Заробітна плата директора складається з посадового окладу, надбавок передбачених чинним законодавством.

Приймання документів від претендентів здійснюється з 08.00 години 5 січня 2021 року по 17.00 години 20 січня 2021 року.

Документи приймаються  за адресою: м.Андрушівка, пл. Т.Г.Шевченка,1 

Для участі в конкурсі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі за визначеною формою;
  • належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • довідку про відсутність судимості;
  • перспективний план розвитку комунальної установи “Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради».

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

У разі подання заяви та документів лише електронною поштою претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

Наявність вищої освіти другого рівня за ступенем магістра та спеціальністю відповідної галузі знань.

Знання чинного законодавства, інших актів законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов’язків.

Вільне володіння державною мовою.

Стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня – не менше ніж 5 років.

Засідання конкурсної комісії відбудеться 26 січня 2021 року в приміщенні  Андрушівської міської ради за адресою: м.Андрушівка, п.Т.Г.Шевченка, 1. 

Відповідальна особа за надання інформації про конкурс та прийняття документів – заступник Андрушівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Демченко Сергій Дмитрович, електронна пошта   E-mail: demchenko_sd@ukr.net, телефон – 2-20-97.

Термін прийняття документів протягом 15 календарних днів, починаючи з дня публікації оголошення на офіційному веб-сайті.

Заступник міського голови Сергій ДЕМЧЕНКО

Додаток №3

до розпорядження міського голови №125 від 31.12.2020

Оголошення про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття  вакантної посади директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради»

Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року №200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» Андрушівська міська рада оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення посади  директора Комунальної установи  “Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради».

Конкурсна комісія утворюється у складі не менш як п’ять осіб.

До складу конкурсної комісії у рівній кількості входять представники суб’єктів системи надання соціальних послуг, визначених статтею 8  Закону України «Про соціальні послуги», а саме:

  1. уповноважені органи у сфері надання соціальних послуг;
  2. отримувачі соціальних послуг;
  3. надавачі соціальних послуг;
  4. об’єднання працівників системи надання соціальних послуг;
  5. об’єднання надавачів соціальних послуг;
  6. об’єднання отримувачів соціальних послуг.

До складу конкурсної комісії не можуть входити представники того надавача соціальних послуг державного/комунального сектору, в якому проводиться конкурс на зайняття посади керівника.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії можна надавати з 8:00 до 17:00 (обідня перерва з 12:00 до 13:00), крім вихідних, з 05 січня  2020 року до 20 січня 2020 року секретарю виконавчого комітету Андрушівської міської ради за адресою: м.Андрушівка, пл.Т.Г.Шевченка,1 телефон   9-20-97.

Заступник міського голови Сергій ДЕМЧЕНКО