Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Протокол №45. Засідання 42 сесії Восьмого скликання від 29.02.2024 р.

29 Лютий 2024

Протокол №45. Засідання 42 сесії Восьмого скликання від 29.02.2024 р.

Оригінальний файл з текстом протокол сесії: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П Р О Т О К О Л  №45

Сорок другої сесії                                                                        Восьмого скликання

29.02.2024                                                                                             м. Андрушівка                           

Загальний склад ради       –      26

Усього обрано депутатів  –      25

Присутніх на сесії             –      17  (відомість реєстрації присутніх депутатів на                                         

                                                     сорок другій сесії додається)

Запрошених                        –     список додається

         Пленарне засідання сорок другої сесії міської ради восьмого скликання відкрила та вела міський голова Білецька Г.І.     

Протокол сесії вела секретар ради Прокопенко О.В.   

СЛУХАЛИ:  Про обрання члена лічильної комісії.

Головуюча повідомила, що лічильна комісія працює не в повному складі. Депутат Ольхович С.Й., член лічильної комісії – відсутній. Які будуть пропозиції?

ВИСТУПИЛИ: Депутат Рудюк П.М. вніс пропозицію обрати членом лічильної комісії Зубрицького Олега Валерійовича.

ВИРІШИЛИ: Обрати членом лічильної комісії Зубрицького О.В.

Результати голосування:      «за» – 15       «проти» – 0      «утр» – 0

         Депутати вшанували хвилиною мовчання пам’ять та героїчний подвиг воїнів та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.   

СЛУХАЛИ:  Про порядок денний сорок другої сесії:

  1. Про визнання повноважень депутата Андрушівської міської ради Рудюк С.О.
  2. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету міської ради, затвердженого рішенням першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 02.12.2020 №6 (зі змінами).
  3. Про зміни до складу постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин.
  4. Про закріплення депутата міської ради восьмого скликання за населеним пунктом.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Петрюченко О.М.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Бурмістровій О.В.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Ануфрієвій А.М.
  8. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Копачевській Л.П.
  9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Ремез С.О.
  10. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Рудюк А.В.
  11. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Юзві І.М.
  12. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Захаркевичу А.І.
  13. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Семенюк Г.В., Семенюку Ю.А.
  14. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Присяжнюк Т.В., Присяжнюку М.В., Зайчук А.М.
  15. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки релігійній громаді вмч. Димитрія Солунського Житомирсько-Овруцької єпархії УПЦ ПЦУ.
  16. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки КП АМР»КОМСЕРВІС».
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Антопіль, вул.Центральна, 4-А.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Нова Котельня, вул.Шевченка, 10.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентари-зації земельної ділянки та передачу в постійне користування КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради (с.Нова Котельня, вул.Шевченка, 10/1).
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентари-зації земельної ділянки та передачу в постійне користування КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради (с.Міньківці, вул.Левицького, 61-б).
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради (с.Антопіль, вул.Центральна, 6/Б).
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради (с.Мостове, вул.Окунєва, 25а).
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Фесюку М.П.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду АТ «Житомиробленерго» (м.Андрушівка).
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду АТ «Житомиробленерго» (с.Городківка).
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Залевському В.А.
  27. Про втрату чинності рішення сорок першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.01.2024 року №60 «Про передачу в оренду земельної ділянки Селянському Д.О.».
  28. Про передачу в оренду земельної ділянки Вальчуку О.М.
  29. Про передачу в оренду земельної ділянки Дудкіну І.В.
  30. Про передачу в оренду невитребувану земельну ділянку (пай) ПСП «Сокільча».
  • Про передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Агрохолдинг Хортиця».
  • Про продовження терміну дії оренди земельної ділянки СФГ «СІЧ».
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Гальчинської сільської ради від 22 березня 1994 року №16 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок» щодо Вернигородського М.С.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Гальчинської сільської ради від 22 березня 1994 року №16 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок» щодо Журавля М.В.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради від 20.01.1994 року №2 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок».
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Городківської сільської ради від 29 грудня 1994 року №24 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок».
  •  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Гальчинської сільської ради від 22 березня 1994 року №16 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок» щодо Войцехівської В.В.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Павелківської сільської ради від 05.07.1993 року «Про передачу земельних ділянок у власність».
  • Про внесення змін до рішення одинадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 18.08.2021 року №67(зі змінами) «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду Кучеренку Я.В.».
  • Про відмову в наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Хомич М.М.
  • Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Панкову Р.В.
  • Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Димидюк Л.А.
  • Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в м.Андрушівка, вул.Пантелеймона Куліша, 3, кадастровий номер 1820310100:01:040:0046 (Макаревич В.Л.).
  • Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Лисенко, 8-А, кадастровий номер 1820310100:01:011:0087.
  • Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Київська, 20, кадастровий номер 1820310100:01:007:0009.
  • Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Київська, 31, кадастровий номер 1820310100:01:007:0008.
  • Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Київська, 20, кадастровий номер 1820310100:01:007:0034.
  • Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Київська, 20, кадастровий номер 1820310100:01:007:0033.
  • Про внесення змін до договору оренди – інше речове право (право оренди земельної ділянки) №51834880 від 19.09.2023 року (Селянська Л.С.).
  • Про надання дозволу на розробку технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності ТОВ «Агрохолдинг «Хортиця».
  • Про відмову у передачі земельної ділянки в оренду ТОВ «Іскра-Транс-Логістик».
  • Про затвердження звіту про виконання бюджету міської територіальної громади за 2023 рік.
  • Про внесення змін до бюджету міської територіальної громади на 2024 рік.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Цільової Програми профілактики злочинності та сприяння діяльності правоохоронних органів на території Андрушівської міської ради на 2023-2025 роки.
  • Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану.
  • Про затвердження звіту про результати виконання Програми «Питна вода Андрушівщини» на 2021-2023 роки.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми охорони  довкілля, раціонального  використання природних ресурсів та поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів Андрушівської територіальної громади  на 2023-2024 роки за 2023 рік.
  • Про внесення змін до Програми охорони  довкілля,  раціонального  використання природних ресурсів  та поводження з твердими побутовими відходами на   території   населених пунктів Андрушівської міської ради на 2023-2024 роки, затвердженої рішенням двадцять шостої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання № 5 від 29.11.2022.
  • Про затвердження звіту про результати виконання Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2023 рік.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення, та вулиць і доріг комунальної власності Андрушівської міської територіальної громади на 2023-2024 роки.
  • Про затвердження звіту про результати виконання Програми відшкодування різниці в тарифах на оплату витрат, пов’язаних з надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення комунальному підприємству Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» на 2023 рік.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт в Андрушівській міській територіальній громаді на 2023-2024 роки.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми розвитку Андрушівської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області, як відокремленого підрозділу ДПС, щодо функціонування сервісного центру обслуговування платників на 2023-2025 роки.
  • Про внесення змін до рішення тридцять дев’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.11.2023 р. №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2024 рік».
  • Про відмову Головному управлінню Національної поліції у Житомирській області у наданні пільги зі сплати земельного податку на 2024 рік.
  • Про затвердження звіту про результати виконання Програми розвитку житлово-комунального господарства Андрушівської міської ради на 2023 рік.
  • Про затвердження звіту про результати виконання Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Андрушівської міської ради «Комсервіс», АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ,  «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» на 2022-2023 роки.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми придбання у комунальну власність Андрушівської міської територіальної громади об’єктів нерухомого майна на 2022-2025 роки.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Цільової програми забезпеченням тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб на 2023-2024 роки.
  • Про затвердження звіту про результати виконання Програми підтримки Ко-мунальної установи «Трудовий архів» Андрушівської міської ради на 2023 рік.
  • Про затвердження звіту про результати виконання Програми зайнятості населення Андрушівської міської територіальної громади на 2022-2023 роки.
  • Про збільшення статутного капіталу Комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС».
  • Про перейменування вулиці Гагаріна в с.Любимівка Бердичівського району Житомирської області.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки за 2023 рік.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми з інфекційного контролю та дотримання заходів із запобігання інфекціям, пов’язаних з наданням медичної допомоги в Андрушівській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки за 2023 рік.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Комплексної програми соціального захисту незахищених верств населення Андрушівської міської ради на 2023-2025 роки за 2023 рік.
  • Про затвердження звіту про результати виконання комплексної Програми підтримки сімей/осіб, які  перебувають в складних життєвих обставинах, запобігання домашньому насильству та попередження торгівлі людьми  Андрушівської міської ради на 2021-2023 роки за 2023 рік.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Андрушівська центральна міська аптека №48» Андрушівської міської ради на 2023-2024 роки за 2023 рік.
  • Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022 — 2024 роки, затвердженої рішенням шістнадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 21.12.2021 року №9.
  • Про делегування повноважень виконавчому комітету Андрушівської міської ради щодо утворення наглядової ради комунального некомерційного підприємства «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради.
  • Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради у новій редакції.
  • Про внесення змін до персонального складу ліквідаційної комісії з припинення КП «Андрушівська центральна міська аптека №48» Андрушівської міської ради.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми розвитку освіти Андрушівської міської ради на 2023-2026 роки.         
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми «Розвиток молодіжної політики Андрушівщини» на 2021-2025 роки. 
  • Про затвердження  звіту про хід та результати виконання  Цільової Програми розвитку обдарованої молоді Андрушівської міської ради на 2023-2025 роки за 2023 рік.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми організації харчування дітей дошкільного та шкільного віку у закладах освіти Андрушівської міської ради на 2021-2024 роки.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2021-2024 роки. 
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми «Шкільний автобус» на 2022-2024 роки.
  • Про затвердження Плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Андрушівської  міської ради на 2024-2027 роки.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Комплексної цільової Програми підтримки та розвитку галузі культури Андрушівської міської територіальної громади на 2023-2026 роки.
  • Про затвердження звіту про результати виконання Програми фінансового забезпечення проведення заходів у 2023 році на території Андрушівської міської територіальної громади.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми підтримки військових частин Збройних Сил України на 2023-2024 роки.
  • Про затвердження звіту про результати виконання Програми фінансової підтримки першого відділу Бердичівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2022-2023 роки.
  • Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми  забезпечення пожежної та техногенної безпеки захисту населення і територій Андрушівської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки. 
  • Про затвердження звіту про результати виконання Програми  Андрушівської міської ради по заходах та роботі з територіальної оборони на 2022 – 2023 роки.
  • Про внесення змін до Програми підтримки військових частин Збройних Сил України на 2023 -2024 роки.
  • Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня»  Андрушівської міської ради за 2023 рік.
  • Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради за 2023 рік.
  • Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» за 2023 рік.
  • Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КП «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради за 2023 рік.
  • Звіт голови постійної комісії Андрушівської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
  • Звіт голови постійної комісії Андрушівської міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою  та земельних відносин.
  • Звіт голови постійної комісії Андрушівської міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики.
  • Звіт про роботу старости Антопільського старостинського округу                Устича Ю.В.
  • Звіт про роботу старости Бровківського старостинського округу           Манзебур Н.Г.
  • Звіт про роботу старости Гальчинського старостинського округу      Сушка М.Г.
  • Звіт про роботу старости Городківського старостинського округу     Сокола В.Ф.
  • Звіт про роботу старости Зарубинецького старостинського округу     Опанасюка В.З.
  • Звіт про роботу старости Мостівського старостинського округу         Опанасюка С.Л.
  • Звіт про роботу старости Нехворощанського старостинського округу Закабули А.А.
  • Звіт про роботу старости Павелківського старостинського округу      Опанасюка О.М.
  • Звіт про роботу старости Яроповицького старостинського округу       Бойка О.В.
  • Про звернення депутатів Андрушівської міської ради щодо капітального ремонту дороги Р-18 Житомир-Сквира-Володарка-Ставище.
  • Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо продовження виплати соціальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб до кінця воєнного стану.
  1. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

ВИРІШИЛИ: Затвердити порядок денний сорок другої сесії міської ради восьмого скликання:

  1. Про визнання повноважень депутата Андрушівської міської ради Рудюк С.О.
  2. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету міської ради, затвердженого рішенням першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 02.12.2020 №6 (зі змінами).
  3. Про зміни до складу постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин.
  4. Про закріплення депутата міської ради восьмого скликання за населеним пунктом.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Петрюченко О.М.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Бурмістровій О.В.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Ануфрієвій А.М.
  8. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Копачевській Л.П.
  9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Ремез С.О.
  10. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Рудюк А.В.
  11. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Юзві І.М.
  12. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Захаркевичу А.І.
  13. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Семенюк Г.В., Семенюку Ю.А.
  14. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Присяжнюк Т.В., Присяжнюку М.В., Зайчук А.М.
  15. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки релігійній громаді вмч. Димитрія Солунського Житомирсько-Овруцької єпархії УПЦ ПЦУ.
  16. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки КП АМР»КОМСЕРВІС».
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Антопіль, вул.Центральна, 4-А.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Нова Котельня, вул.Шевченка, 10.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентари-зації земельної ділянки та передачу в постійне користування КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради (с.Нова Котельня, вул.Шевченка, 10/1).
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентари-зації земельної ділянки та передачу в постійне користування КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради (с.Міньківці, вул.Левицького,     61-б).
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради (с.Антопіль, вул.Центральна, 6/Б).
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради (с.Мостове, вул.Окунєва, 25а).
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Фесюку М.П.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду АТ «Житомиробленерго» (м.Андрушівка).
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду АТ «Житомиробленерго» (с.Городківка).
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Залевському В.А.
  27. Про втрату чинності рішення сорок першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.01.2024 року №60 «Про передачу в оренду земельної ділянки Селянському Д.О.».
  28. Про передачу в оренду земельної ділянки Вальчуку О.М.
  29. Про передачу в оренду земельної ділянки Дудкіну І.В.
  30. Про передачу в оренду невитребувану земельну ділянку (пай) ПСП «Сокільча».
  31. Про передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Агрохолдинг Хортиця».
  32. Про продовження терміну дії оренди земельної ділянки СФГ «СІЧ».
  33. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Гальчинської сільської ради від 22 березня 1994 року №16 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок» щодо Вернигородського М.С.
  34. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Гальчинської сільської ради від 22 березня 1994 року №16 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок» щодо Журавля М.В.
  35. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради від 20.01.1994 року №2 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок».
  36. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Городківської сільської ради від 29 грудня 1994 року №24 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок».
  37.  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Гальчинської сільської ради від 22 березня 1994 року №16 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок» щодо Войцехівської В.В.
  38. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Павелківської сільської ради від 05.07.1993 року «Про передачу земельних ділянок у власність».
  39. Про внесення змін до рішення одинадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 18.08.2021 року №67(зі змінами) «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду Кучеренку Я.В.».
  40. Про відмову в наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Хомич М.М.
  41. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Панкову Р.В.
  42. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Димидюк Л.А.
  43. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в м.Андрушівка, вул.Пантелеймона Куліша, 3, кадастровий номер 1820310100:01:040:0046 (Макаревич В.Л.).
  44. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Лисенко, 8-А, кадастровий номер 1820310100:01:011:0087.
  45. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Київська, 20, кадастровий номер 1820310100:01:007:0009.
  46. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Київська, 31, кадастровий номер 1820310100:01:007:0008.
  47. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Київська, 20, кадастровий номер 1820310100:01:007:0034.
  48. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Київська, 20, кадастровий номер 1820310100:01:007:0033.
  49. Про внесення змін до договору оренди – інше речове право (право оренди земельної ділянки) №51834880 від 19.09.2023 року (Селянська Л.С.).
  50. Про надання дозволу на розробку технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності ТОВ «Агрохолдинг «Хортиця».
  51. Про відмову у передачі земельної ділянки в оренду ТОВ «Іскра-Транс-Логістик».
  52. Про затвердження звіту про виконання бюджету міської територіальної громади за 2023 рік.
  53. Про внесення змін до бюджету міської територіальної громади на 2024 рік.
  54. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Цільової Програми профілактики злочинності та сприяння діяльності правоохоронних органів на території Андрушівської міської ради на 2023-2025 роки.
  55. Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану.
  56. Про затвердження звіту про результати виконання Програми «Питна вода Андрушівщини» на 2021-2023 роки.
  57. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми охорони  довкілля, раціонального  використання природних ресурсів та поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів Андрушівської територіальної громади  на 2023-2024 роки за 2023 рік.
  58. Про внесення змін до Програми охорони  довкілля,  раціонального  використання природних ресурсів  та поводження з твердими побутовими відходами на   території   населених пунктів Андрушівської міської ради на 2023-2024 роки, затвердженої рішенням двадцять шостої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання № 5 від 29.11.2022.
  59. Про затвердження звіту про результати виконання Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2023 рік.
  60. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення, та вулиць і доріг комунальної власності Андрушівської міської територіальної громади на 2023-2024 роки.
  61. Про затвердження звіту про результати виконання Програми відшкодування різниці в тарифах на оплату витрат, пов’язаних з надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення комунальному підприємству Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» на 2023 рік.
  62. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт в Андрушівській міській територіальній громаді на 2023-2024 роки.
  63. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми розвитку Андрушівської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області, як відокремленого підрозділу ДПС, щодо функціонування сервісного центру обслуговування платників на 2023-2025 роки.
  64. Про внесення змін до рішення тридцять дев’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.11.2023 р. №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2024 рік».
  65. Про відмову Головному управлінню Національної поліції у Житомирській області у наданні пільги зі сплати земельного податку на 2024 рік.
  66. Про затвердження звіту про результати виконання Програми розвитку житлово-комунального господарства Андрушівської міської ради на 2023 рік.
  67. Про затвердження звіту про результати виконання Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Андрушівської міської ради «Комсервіс», АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ,  «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» на 2022-2023 роки.
  68. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми придбання у комунальну власність Андрушівської міської територіальної громади об’єктів нерухомого майна на 2022-2025 роки.
  69. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Цільової програми забезпеченням тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб на 2023-2024 роки.
  70. Про затвердження звіту про результати виконання Програми підтримки Комунальної установи «Трудовий архів» Андрушівської міської ради на 2023 рік.
  71. Про затвердження звіту про результати виконання Програми зайнятості населення Андрушівської міської територіальної громади на 2022-2023 роки.
  72. Про збільшення статутного капіталу Комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС».
  73. Про перейменування вулиці Гагаріна в с.Любимівка Бердичівського району Житомирської області.
  74. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки за 2023 рік.
  75. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми з інфекційного контролю та дотримання заходів із запобігання інфекціям, пов’язаних з наданням медичної допомоги в Андрушівській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки за 2023 рік.
  76. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Комплексної програми соціального захисту незахищених верств населення Андрушівської міської ради на 2023-2025 роки за 2023 рік.
  77. Про затвердження звіту про результати виконання комплексної Програми підтримки сімей/осіб, які  перебувають в складних життєвих обставинах, запобігання домашньому насильству та попередження торгівлі людьми  Андрушівської міської ради на 2021-2023 роки за 2023 рік.
  78. Про затвердження звіту про хід та результати виконання програми для кривдників в Андрушівській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки за 2023 рік.
  79. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Андрушівська центральна міська аптека №48» Андрушівської міської ради на 2023-2024 роки за 2023 рік.
  80. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022 — 2024 роки, затвердженої рішенням шістнадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 21.12.2021 року №9.
  81. Про делегування повноважень виконавчому комітету Андрушівської міської ради щодо утворення наглядової ради комунального некомерційного підприємства «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради.
  82. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради у новій редакції.
  83. Про внесення змін до персонального складу ліквідаційної комісії з припинення КП «Андрушівська центральна міська аптека №48» Андрушівської міської ради.
  84. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми розвитку освіти Андрушівської міської ради на 2023-2026 роки.         
  85. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми «Розвиток молодіжної політики Андрушівщини» на 2021-2025 роки. 
  86. Про затвердження  звіту про хід та результати виконання  Цільової Програми розвитку обдарованої молоді Андрушівської міської ради на 2023-2025 роки за 2023 рік.
  87. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми організації харчування дітей дошкільного та шкільного віку у закладах освіти Андрушівської міської ради на 2021-2024 роки.
  88. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2021-2024 роки. 
  89. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми «Шкільний автобус» на 2022-2024 роки.
  90. Про затвердження Плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Андрушівської  міської ради на 2024-2027 роки.
  91. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Комплексної цільової Програми підтримки та розвитку галузі культури Андрушівської міської територіальної громади на 2023-2026 роки.
  92. Про затвердження звіту про результати виконання Програми фінансового забезпечення проведення заходів у 2023 році на території Андрушівської міської територіальної громади.
  93. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми підтримки військових частин Збройних Сил України на 2023-2024 роки.
  94. Про затвердження звіту про результати виконання Програми фінансової підтримки першого відділу Бердичівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2022-2023 роки.
  95. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми  забезпечення пожежної та техногенної безпеки захисту населення і територій Андрушівської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки. 
  96. Про затвердження звіту про результати виконання Програми  Андрушівської міської ради по заходах та роботі з територіальної оборони на 2022 – 2023 роки.
  97. Про внесення змін до Програми підтримки військових частин Збройних Сил України на 2023 -2024 роки.
  98. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня»  Андрушівської міської ради за 2023 рік.
  99. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради за 2023 рік.
  100. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» за 2023 рік.
  101. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КП «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради за 2023 рік.
  102. Звіт голови постійної комісії Андрушівської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
  103. Звіт голови постійної комісії Андрушівської міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою  та земельних відносин.
  104. Звіт голови постійної комісії Андрушівської міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики.
  105. Звіт про роботу старости Антопільського старостинського округу                Устича Ю.В.
  106. Звіт про роботу старости Бровківського старостинського округу           Манзебур Н.Г.
  107. Звіт про роботу старости Гальчинського старостинського округу      Сушка М.Г.
  108. Звіт про роботу старости Городківського старостинського округу    Сокола В.Ф.
  109. Звіт про роботу старости Зарубинецького старостинського округу     Опанасюка В.З.
  110. Звіт про роботу старости Мостівського старостинського округу         Опанасюка С.Л.
  111. Звіт про роботу старости Нехворощанського старостинського округу Закабули А.А.
  112. Звіт про роботу старости Павелківського старостинського округу      Опанасюка О.М.
  113. Звіт про роботу старости Яроповицького старостинського округу      Бойка О.В.
  114. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради щодо капітального ремонту дороги Р-18 Житомир-Сквира-Володарка-Ставище.
  115. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо продовження виплати соціальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб до кінця воєнного стану.
  116. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

Результати голосування:      «за» –15        «проти» – 0      «утр» – 0

СЛУХАЛИ: 1. Про визнання повноважень депутата Андрушівської міської ради Рудюк С.О.

Інформує: Жанна Олександрівна Косенко  –  голова

Андрушівської міської територіальної виборчої комісії

ВИСТУПИЛИ: Депутат Савенко О.Ю. запропонував виключити з проєкту рішення другий пункт мотивуючи тим, що це не передбачено діючим законодавством.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання, виключивши пункт 2.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 2. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету міської ради, затвердженого рішенням першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 02.12.2020 №6 (зі змінами).

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко  –  секретар ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 3. Про зміни до складу постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин.

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко  –  секретар ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 4. Про закріплення депутата міської ради восьмого скликання за населеним пунктом.

Інформує: Ольга Василівна Прокопенко  –  секретар ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

Земельні питання інформує Наталія Михайлівна Байбула.

СЛУХАЛИ: 5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Петрюченко О.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Бурмістровій О.В.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Ануфрієвій А.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 8. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Копачевській Л.П.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Ремез С.О.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 10. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Рудюк А.В.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 11. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Юзві І.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 12. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Захаркевичу А.І.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 13. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Семенюк Г.В., Семенюку Ю.А.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 14. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у спільну сумісну власність Присяжнюк Т.В., Присяжнюку М.В., Зайчук А.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 15. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки релігійній громаді вмч.Димитрія Солунського Житомирсько-Овруцької єпархії УПЦ ПЦУ.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 16. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки КП АМР»КОМСЕРВІС».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Антопіль, вул.Центральна, 4-А.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в с.Нова Котельня, вул.Шевченка, 10.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради (с.Нова Котельня, вул.Шевченка, 10/1).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради (с.Міньківці, вул.Левицького,     61-б).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради (с.Антопіль, вул.Центральна, 6/Б).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради (с.Мостове, вул.Окунєва, 25а).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Фесюку М.П.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду АТ «Житомиробленерго» (м.Андрушівка).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду АТ «Житомиробленерго» (с.Городківка).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду Залевському В.А.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 27. Про втрату чинності рішення сорок першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.01.2024 року №60 «Про передачу в оренду земельної ділянки Селянському Д.О.».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 28. Про передачу в оренду земельної ділянки Вальчуку О.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 29. Про передачу в оренду земельної ділянки Дудкіну І.В.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 30. Про передачу в оренду невитребувану земельну ділянку (пай) ПСП «Сокільча».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 31. Про передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Агрохолдинг Хортиця».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 32. Про продовження терміну дії оренди земельної ділянки СФГ «СІЧ».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 33. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Гальчинської сільської ради від 22 березня 1994 року №16 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок» щодо         Вернигородського М.С.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 34. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Гальчинської сільської ради від 22 березня 1994 року №16 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок» щодо Журавля М.В.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 35. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради від 20.01.1994 року №2 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 36. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Городківської сільської ради від 29 грудня 1994 року №24 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 37. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Гальчинської сільської ради від 22 березня 1994 року №16 «Про передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок» щодо Войцехівської В.В.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 38. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Павелківської сільської ради від 05.07.1993 року «Про передачу земельних ділянок у власність».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 39. Про внесення змін до рішення одинадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 18.08.2021 року №67(зі змінами) «Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду Кучеренку Я.В.».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 40. Про відмову в наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність Хомич М.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 41. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Панкову Р.В.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 42. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Димидюк Л.А.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 43. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки в м.Андрушівка, вул.Пантелеймона Куліша, 3, кадастровий номер 1820310100:01:040:0046 (Макаревич В.Л.).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 44. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Лисенко, 8-А, кадастровий номер 1820310100:01:011:0087.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 45. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Київська, 20, кадастровий номер 1820310100:01:007:0009.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 46. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Київська, 31, кадастровий номер 1820310100:01:007:0008.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 47. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Київська, 20, кадастровий номер 1820310100:01:007:0034.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 48. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м.Андрушівка, вул.Київська, 20, кадастровий номер 1820310100:01:007:0033.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 49. Про внесення змін до договору оренди – інше речове право (право оренди земельної ділянки) №51834880 від 19.09.2023 року         (Селянська Л.С.).

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 50. Про надання дозволу на розробку технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності ТОВ «Агрохолдинг «Хортиця».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 51. Про відмову у передачі земельної ділянки в оренду ТОВ «Іскра-Транс-Логістик».

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 52. Про затвердження звіту про виконання бюджету міської територіальної громади за 2023 рік.

Інформує: Ніна Олексіївна Суботенко – 

начальник управління фінансів міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 53. Про внесення змін до бюджету міської територіальної громади на 2024 рік.

Інформує: Ніна Олексіївна Суботенко – 

начальник управління фінансів міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

(рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 54. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Цільової Програми профілактики злочинності та сприяння діяльності правоохоронних органів на території Андрушівської міської ради на 2023-2025 роки.

Інформує: Михайло Михайлович Гаврилюк  –  т.в.о. начальника

відділу поліцейської діяльності №1 Бердичівського районного

відділу поліції ГУ НП в Житомирській області

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

(рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 55. Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану.

        Інформує: Степан Броніславович Солопій – начальник Андрушівського    

 управління Бердичівської філії Житомирського обласногоцентру зайнятості

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.                                        

(рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 56. Про затвердження звіту про результати виконання Програми «Питна вода Андрушівщини» на 2021-2023 роки.

Інформує: Володимир Іванович Горкун – заступник міського

голови з питань діяльності виконавчих органів ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 57. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми охорони  довкілля, раціонального  використання природних ресурсів та поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів Андрушівської територіальної громади  на 2023-2024 роки за 2023рік.

Інформує: Володимир Іванович Горкун – заступник міського

голови з питань діяльності виконавчих органів ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 58. Про внесення змін до Програми охорони  довкілля,  раціонального  використання природних ресурсів  та поводження з твердими побутовими відходами на   території   населених пунктів Андрушівської міської ради на 2023-2024 роки, затвердженої рішенням двадцять шостої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання № 5 від 29.11.2022.

Інформує: Володимир Іванович Горкун – заступник міського

голови з питань діяльності виконавчих органів ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 59. Про затвердження звіту про результати виконання Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2023 рік.

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук –

начальник відділу економічного розвитку  та інвестицій міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 60. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення, та вулиць і доріг комунальної власності Андрушівської міської територіальної громади на 2023-2024 роки.

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук –

начальник відділу економічного розвитку  та інвестицій міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 61. Про затвердження звіту про результати виконання Програми відшкодування різниці в тарифах на оплату витрат, пов’язаних з надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення комунальному підприємству Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» на 2023 рік.

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук –

начальник відділу економічного розвитку  та інвестицій міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 62. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт в Андрушівській міській територіальній громаді на 2023-2024 роки.

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук –

начальник відділу економічного розвитку  та інвестицій міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 63. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми розвитку Андрушівської ДПІ Головного управління ДПС у Житомирській області, як відокремленого підрозділу ДПС, щодо функціонування сервісного центру обслуговування платників на 2023-2025 роки.

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук –

начальник відділу економічного розвитку  та інвестицій міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 64. Про внесення змін до рішення тридцять дев’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 30.11.2023 р. №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2024 рік».

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук –

начальник відділу економічного розвитку  та інвестицій міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 65. Про відмову Головному управлінню Національної поліції у Житомирській області у наданні пільги зі сплати земельного податку на 2024 рік.

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук –

начальник відділу економічного розвитку  та інвестицій міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 66. Про затвердження звіту про результати виконання Програми розвитку житлово-комунального господарства Андрушівської міської ради на 2023 рік.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова –  начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 67. Про затвердження звіту про результати виконання Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Андрушівської міської ради «Комсервіс», АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ,  «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» на 2022-2023 роки.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова –  начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 68. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми придбання у комунальну власність Андрушівської міської територіальної громади об’єктів нерухомого майна на 2022-2025 роки.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова –  начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 69. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Цільової програми забезпеченням тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб на 2023-2024 роки.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова –  начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 70. Про затвердження звіту про результати виконання Програми підтримки Комунальної установи «Трудовий архів» Андрушівської міської ради на 2023 рік.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова –  начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 71. Про затвердження звіту про результати виконання Програми зайнятості населення Андрушівської міської територіальної громади на 2022-2023 роки.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова –  начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 72. Про збільшення статутного капіталу Комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС».

Інформує: Надія Володимирівна Хорова –  начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 73. Про перейменування вулиці Гагаріна в с.Любимівка Бердичівського району Житомирської області.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова –  начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 74. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки за 2023 рік.

Інформує: Наталія Миколаївна Скрицька –  начальник відділу

соціального захисту та охорони здоров’я міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 75. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми з інфекційного контролю та дотримання заходів із запобігання інфекціям, пов’язаних з наданням медичної допомоги в Андрушівській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки за 2023 рік.

Інформує: Наталія Миколаївна Скрицька –  начальник відділу

соціального захисту та охорони здоров’я міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 76. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Комплексної програми соціального захисту незахищених верств населення Андрушівської міської ради на 2023-2025 роки за 2023 рік.

Інформує: Наталія Миколаївна Скрицька –  начальник відділу

соціального захисту та охорони здоров’я міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 77. Про затвердження звіту про результати виконання комплексної Програми підтримки сімей/осіб, які  перебувають в складних життєвих обставинах, запобігання домашньому насильству та попередження торгівлі людьми  Андрушівської міської ради на 2021-2023 роки за 2023 рік.

Інформує: Наталія Миколаївна Скрицька –  начальник відділу

соціального захисту та охорони здоров’я міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 78. Про затвердження звіту про хід та результати виконання програми для кривдників в Андрушівській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки за 2023 рік.

Інформує: Наталія Миколаївна Скрицька –  начальник відділу

соціального захисту та охорони здоров’я міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 79. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Андрушівська центральна міська аптека №48» Андрушівської міської ради на 2023-2024 роки за 2023 рік.

Інформує: Наталія Миколаївна Скрицька –  начальник відділу

соціального захисту та охорони здоров’я міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 80. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки галузі охорони здоров’я Андрушівської міської територіальної громади на 2022 — 2024 роки, затвердженої рішенням шістнадцятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 21.12.2021 року №9.

Інформує: Наталія Миколаївна Скрицька –  начальник відділу

соціального захисту та охорони здоров’я міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 81. Про делегування повноважень виконавчому комітету Андрушівської міської ради щодо утворення наглядової ради комунального некомерційного підприємства «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради.

Інформує: Наталія Миколаївна Скрицька –  начальник відділу

соціального захисту та охорони здоров’я міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 82. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради у новій редакції.

Інформує: Наталія Миколаївна Скрицька –  начальник відділу

соціального захисту та охорони здоров’я міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 83. Про внесення змін до персонального складу ліквідаційної комісії з припинення КП «Андрушівська центральна міська аптека №48» Андрушівської міської ради

Інформує: Наталія Миколаївна Скрицька –  начальник відділу

соціального захисту та охорони здоров’я міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 84. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми розвитку освіти Андрушівської міської ради на 2023-2026 роки. 

 Інформує: Світлана Олександрівна Рудюк – 

начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ:   85. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми «Розвиток молодіжної політики Андрушівщини» на 2021-2025 роки. 

Інформує: Світлана Олександрівна Рудюк – 

начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 86. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Цільової Програми розвитку обдарованої молоді Андрушівської міської ради на 2023-2025 роки за 2023 рік.

Інформує: Світлана Олександрівна Рудюк – 

начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 87. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми організації харчування дітей дошкільного та шкільного віку у закладах освіти Андрушівської міської ради на 2021-2024 роки.

Інформує: Світлана Олександрівна Рудюк – 

начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 88. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2021-2024 роки. 

Інформує: Світлана Олександрівна Рудюк – 

начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 89. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми «Шкільний автобус» на 2022-2024 роки.

Інформує: Світлана Олександрівна Рудюк – 

начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 90. Про  затвердження Плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Андрушівської  міської ради на 2024-2027 роки.

Інформує: Світлана Олександрівна Рудюк – 

начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 91. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Комплексної цільової Програми підтримки та розвитку галузі культури Андрушівської міської територіальної громади на 2023-2026 роки.

Інформує: Наталя Іллівна Рудницька – 

начальник відділу культури та туризму міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 92. Про затвердження звіту про результати виконання Програми фінансового забезпечення проведення заходів у 2023 році на території Андрушівської міської територіальної громади.

Інформує: Наталя Іллівна Рудницька – 

начальник відділу культури та туризму міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 93. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми підтримки військових частин Збройних Сил України на 2023-2024 роки.

Інформує: Сергій Анатолійович Желєзняков – завідувач

сектору з питань мобілізаційної роботи та цивільного захисту

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 94. Про затвердження звіту про результати виконання Програми фінансової підтримки першого відділу Бердичівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2022-2023 роки.

Інформує: Сергій Анатолійович Желєзняков – завідувач

сектору з питань мобілізаційної роботи та цивільного захисту

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 95. Про затвердження звіту про хід та результати виконання Програми  забезпечення пожежної та техногенної безпеки захисту населення і територій Андрушівської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки.  

Інформує: Сергій Анатолійович Желєзняков – завідувач

сектору з питань мобілізаційної роботи та цивільного захисту

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 96. Про затвердження звіту про результати виконання Програми Андрушівської міської ради по заходах та роботі з територіальної оборони на 2022 – 2023 роки.

Інформує: Сергій Анатолійович Желєзняков – завідувач

сектору з питань мобілізаційної роботи та цивільного захисту

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 97. Про внесення змін до Програми підтримки військових частин Збройних Сил України на 2023 -2024 роки.

Інформує: Сергій Анатолійович Желєзняков – завідувач

сектору з питань мобілізаційної роботи та цивільного захисту

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 98. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня»  Андрушівської міської ради за 2023 рік.

Інформує: Віталій Володимирович Годлевський – директор

КНП «Андрушівська міська лікарня» АМР

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 99. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради за 2023 рік.

Інформує: Альона Миколаївна Балюк – директор

КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» АМР

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 100. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС» за 2023 рік.

Інформує: Олександр васильович Фесюк – директор

КП Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС»

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 101. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КП «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради за 2023 рік.

Інформує: Надія Володимирівна Хорова –  начальник відділу

комунальної власності, містобудування та архітектури міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 102. Звіт голови постійної комісії Андрушівської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Інформує: Дмитро Вікторович Ткаченко –  голова постійної комісії

з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 103. Звіт голови постійної комісії Андрушівської міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою  та земельних відносин.

Інформує: Петро Миколайович Рудюк –  голова постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою  та земельних відносин

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 104. Звіт голови постійної комісії Андрушівської міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики.

Інформує: Степан Іванович Паламар  –  голова постійної комісії з питань

освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної олітики

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 105. Звіт про роботу старости Антопільського старостинського округу Устича Ю.В.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 106. Звіт про роботу старости Бровківського старостинського округу Манзебур Н.Г.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 107. Звіт про роботу старости Гальчинського старостинського округу Сушка М.Г.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 108. Звіт про роботу старости Городківського старостинського округу Сокола В.Ф.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 109. Звіт про роботу старости Зарубинецького старостинського округу Опанасюка В.З.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 110. Звіт про роботу старости Мостівського старостинського округу Опанасюка С.Л.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 111. Звіт про роботу старости Нехворощанського старостинського округу            Закабули А.А.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 112. Звіт про роботу старости Павелківського старостинського округу Опанасюка О.М.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 113. Звіт про роботу старости Яроповицького старостинського округу Бойка О.В.

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 114. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради щодо капітального ремонту дороги Р-18 Житомир-Сквира-Володарка-Ставище.

Інформує: Михайло Миколайович Ляшук –

начальник відділу економічного розвитку  та інвестицій міської ради

ВИРІШИЛИ: Прийняти рішення з даного питання.

                                         (рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 115. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо продовження виплати соціальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб до кінця воєнного стану.

Інформує: Тетяна Володимирівна Пашинська – голова

фракції  «Європейська Солідарність»

ВИРІШИЛИ: Рішення не прийнято.

                                         (проєкт рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

СЛУХАЛИ: 116. Про звернення депутатів Андрушівської міської ради до Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

Інформує: Тетяна Володимирівна Пашинська – голова

фракції  «Європейська Солідарність»

ВИРІШИЛИ: Рішення не прийнято.

                                         (проєкт рішення додається)

                        Результати поіменного голосування додаються.

Міський голова                                                                   Галина БІЛЕЦЬКА

Секретар ради                                                                     Ольга ПРОКОПЕНКО